Savulohirulla

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski

40 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 8 kpl hapankorppuja
  • 3 dl omenamehua
  • 200g Hätälän savustettua lohta tai lohifileetä
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 5 rkl mätitahnaa
  • 1 rkl ruohosipulia
  • kirsikkatomaattia koristeluun

Ohjeet:

Levitä leikkuulaudalle tuorekelmu ja levittele sen päälle vieriviereen hapankorput. Kostuta hapankorput omenamehulla. Levitä päälle toinen tuorekelmu ja anna imeytyä jääkaapissa noin puoli tuntia. Poista hapankorppujen päältä toinen kelmu ja levitä hapankorppujen päälle savulohesta, tuorejuustosta ja mätitahnasta ja ruohosipulista tehty seos. Käännä rullalle ja anna levätä tuorekelmuun tiiviisti käärittynä jääkaapissa noin 2 tuntia. Kirsikkatomaattien puolikkaita päälle koristeeksi.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Savulohirulla

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski

40 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 8 kpl hapankorppuja
  • 3 dl omenamehua
  • 200g Hätälän savustettua lohta tai lohifileetä
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 5 rkl mätitahnaa
  • 1 rkl ruohosipulia
  • kirsikkatomaattia koristeluun

Ohjeet:

Levitä leikkuulaudalle tuorekelmu ja levittele sen päälle vieriviereen hapankorput. Kostuta hapankorput omenamehulla. Levitä päälle toinen tuorekelmu ja anna imeytyä jääkaapissa noin puoli tuntia. Poista hapankorppujen päältä toinen kelmu ja levitä hapankorppujen päälle savulohesta, tuorejuustosta ja mätitahnasta ja ruohosipulista tehty seos. Käännä rullalle ja anna levätä tuorekelmuun tiiviisti käärittynä jääkaapissa noin 2 tuntia. Kirsikkatomaattien puolikkaita päälle koristeeksi.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Savulohirulla

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski

40 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 8 kpl hapankorppuja
  • 3 dl omenamehua
  • 200g Hätälän savustettua lohta tai lohifileetä
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 5 rkl mätitahnaa
  • 1 rkl ruohosipulia
  • kirsikkatomaattia koristeluun

Ohjeet:

Levitä leikkuulaudalle tuorekelmu ja levittele sen päälle vieriviereen hapankorput. Kostuta hapankorput omenamehulla. Levitä päälle toinen tuorekelmu ja anna imeytyä jääkaapissa noin puoli tuntia. Poista hapankorppujen päältä toinen kelmu ja levitä hapankorppujen päälle savulohesta, tuorejuustosta ja mätitahnasta ja ruohosipulista tehty seos. Käännä rullalle ja anna levätä tuorekelmuun tiiviisti käärittynä jääkaapissa noin 2 tuntia. Kirsikkatomaattien puolikkaita päälle koristeeksi.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele