Savukirjolohi sosekeitto

Susanna Lohiniva

4 Annosta

15 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 300 g Hätälän Savukirjolohta tai savulohta
  • 1 pieni palsternakka paloina
  • 1 pieni sipuli hienonnettuna
  • n.700 g perunaa paloina
  • 1,5-2 l vettä
  • kalaliemikuutio
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa maun mukaan
  • nokare voita

Resepti:

Freesaa sipuli, perunat ja palsternakka voissa. Lisää vesi ja kalaliemikuutio, keitä kunnes perunat ovat aivan kypsiä. Lisää savukirjolohi, keitä hetki ja soseuta. Lisää kerma ja mausta tarvittaessa suolalla. Voit lisätä keittoon myös hienonnettua tilliä.

Mukava tietää:

Viimeistellyn näköisen annoksen saat lisäämällä annokseen lopuksi palasen savustettua kirjolohta tai lohta.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Savukirjolohi sosekeitto

Susanna Lohiniva

4 Annosta

15 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 300 g Hätälän Savukirjolohta tai savulohta
  • 1 pieni palsternakka paloina
  • 1 pieni sipuli hienonnettuna
  • n.700 g perunaa paloina
  • 1,5-2 l vettä
  • kalaliemikuutio
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa maun mukaan
  • nokare voita

Resepti:

Freesaa sipuli, perunat ja palsternakka voissa. Lisää vesi ja kalaliemikuutio, keitä kunnes perunat ovat aivan kypsiä. Lisää savukirjolohi, keitä hetki ja soseuta. Lisää kerma ja mausta tarvittaessa suolalla. Voit lisätä keittoon myös hienonnettua tilliä.

Mukava tietää:

Viimeistellyn näköisen annoksen saat lisäämällä annokseen lopuksi palasen savustettua kirjolohta tai lohta.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Savukirjolohi sosekeitto

Susanna Lohiniva

4 Annosta

15 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 300 g Hätälän Savukirjolohta tai savulohta
  • 1 pieni palsternakka paloina
  • 1 pieni sipuli hienonnettuna
  • n.700 g perunaa paloina
  • 1,5-2 l vettä
  • kalaliemikuutio
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa maun mukaan
  • nokare voita

Resepti:

Freesaa sipuli, perunat ja palsternakka voissa. Lisää vesi ja kalaliemikuutio, keitä kunnes perunat ovat aivan kypsiä. Lisää savukirjolohi, keitä hetki ja soseuta. Lisää kerma ja mausta tarvittaessa suolalla. Voit lisätä keittoon myös hienonnettua tilliä.

Mukava tietää:

Viimeistellyn näköisen annoksen saat lisäämällä annokseen lopuksi palasen savustettua kirjolohta tai lohta.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele