Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Siika
Alkuruoka
Sulata torttutaikinlevyt ohjeen mukaisesti ja kauli levyt kaksi kertaa aikaisempia pitemmiksi. Leikkaa levyistä neliöitä. Keita riisi, lisää keitinveteen kalaliemikuutio. Sekoita riisi, savulohi tai savusiika, lisää mausteet. Sekoita raaka kananmuna sidosaineeksi massaan. Laita massaa neliön päällej a käännä kolmioiksi. Paina reunat hyvin kiinni haarukalla. Voitele munalla ja koristele pellavansiemenillä. Paista n 10 min. 225 asteessa.
Reseptin täyte on herkullinen, mutta väritön. Väriä täytteeseen saat lisäämäällä tilli/ruohosipulihaketta täytteeseen.
Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Siika
Alkuruoka
Sulata torttutaikinlevyt ohjeen mukaisesti ja kauli levyt kaksi kertaa aikaisempia pitemmiksi. Leikkaa levyistä neliöitä. Keita riisi, lisää keitinveteen kalaliemikuutio. Sekoita riisi, savulohi tai savusiika, lisää mausteet. Sekoita raaka kananmuna sidosaineeksi massaan. Laita massaa neliön päällej a käännä kolmioiksi. Paina reunat hyvin kiinni haarukalla. Voitele munalla ja koristele pellavansiemenillä. Paista n 10 min. 225 asteessa.
Reseptin täyte on herkullinen, mutta väritön. Väriä täytteeseen saat lisäämäällä tilli/ruohosipulihaketta täytteeseen.
Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Siika
Alkuruoka
Sulata torttutaikinlevyt ohjeen mukaisesti ja kauli levyt kaksi kertaa aikaisempia pitemmiksi. Leikkaa levyistä neliöitä. Keita riisi, lisää keitinveteen kalaliemikuutio. Sekoita riisi, savulohi tai savusiika, lisää mausteet. Sekoita raaka kananmuna sidosaineeksi massaan. Laita massaa neliön päällej a käännä kolmioiksi. Paina reunat hyvin kiinni haarukalla. Voitele munalla ja koristele pellavansiemenillä. Paista n 10 min. 225 asteessa.
Reseptin täyte on herkullinen, mutta väritön. Väriä täytteeseen saat lisäämäällä tilli/ruohosipulihaketta täytteeseen.