Pokekulho graavilohella

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

250 g Hätälän Appelsiini-lime graavattua Norjan lohta fileesiivuina
1 dl soijapapuja (pakaste)
15 cm kurkkua
1 kevätsipuli varsineen
4 isoa retiisiä
1/2 appelsiini
1 avokado
1/2 mango
3 dl kypsää sushi- tai basmatiriisiä
Nippu lehtipersiljaa
1 limetti

Ohjeet:

1. Keitä riisi ja soijapavut pakkauksien ohjeiden mukaan.

2. Huuhtele kevätsipuli, retiisi ja kurkku. Leikkaa sen jälkeen kaikki ohuiksi viipaleiksi.

3. Halkaise mango ja avokado. Poista sisältä kivi, leikkaa kuori irti ja viipaloi hedelmäliha.

4. Kuori appelsiini ja leikkaa paloiksi. Annostele riisi kulhon pohjalle.

5. Rullaa lohi ruusukkeiksi. Asettele riisin päälle kauniisti kaikki raaka-aineet.

6. Koristele annos lehtipersiljalla tai korianterilla ja limetin viipaleilla.

Mukava tietää:

Poke bowl on trendikäs ruoka, jossa herkullinen annos tarjoillaan mutkattomasti mutta kauniisti kulhoon aseteltuna. Tässä pokekulhoreseptissä appelsiini, avokado ja mango muodostavat huikean makuyhdistelmän appelsiini-lime graavatun lohen kanssa. Toki pokekulhossa voi soveltaen käyttää myös tavallista graavilohta.

Suosittele

Pokekulho graavilohella

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

250 g Hätälän Appelsiini-lime graavattua Norjan lohta fileesiivuina
1 dl soijapapuja (pakaste)
15 cm kurkkua
1 kevätsipuli varsineen
4 isoa retiisiä
1/2 appelsiini
1 avokado
1/2 mango
3 dl kypsää sushi- tai basmatiriisiä
Nippu lehtipersiljaa
1 limetti

Ohjeet:

1. Keitä riisi ja soijapavut pakkauksien ohjeiden mukaan.

2. Huuhtele kevätsipuli, retiisi ja kurkku. Leikkaa sen jälkeen kaikki ohuiksi viipaleiksi.

3. Halkaise mango ja avokado. Poista sisältä kivi, leikkaa kuori irti ja viipaloi hedelmäliha.

4. Kuori appelsiini ja leikkaa paloiksi. Annostele riisi kulhon pohjalle.

5. Rullaa lohi ruusukkeiksi. Asettele riisin päälle kauniisti kaikki raaka-aineet.

6. Koristele annos lehtipersiljalla tai korianterilla ja limetin viipaleilla.

Mukava tietää:

Poke bowl on trendikäs ruoka, jossa herkullinen annos tarjoillaan mutkattomasti mutta kauniisti kulhoon aseteltuna. Tässä pokekulhoreseptissä appelsiini, avokado ja mango muodostavat huikean makuyhdistelmän appelsiini-lime graavatun lohen kanssa. Toki pokekulhossa voi soveltaen käyttää myös tavallista graavilohta.

Suosittele

Pokekulho graavilohella

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

250 g Hätälän Appelsiini-lime graavattua Norjan lohta fileesiivuina
1 dl soijapapuja (pakaste)
15 cm kurkkua
1 kevätsipuli varsineen
4 isoa retiisiä
1/2 appelsiini
1 avokado
1/2 mango
3 dl kypsää sushi- tai basmatiriisiä
Nippu lehtipersiljaa
1 limetti

Ohjeet:

1. Keitä riisi ja soijapavut pakkauksien ohjeiden mukaan.

2. Huuhtele kevätsipuli, retiisi ja kurkku. Leikkaa sen jälkeen kaikki ohuiksi viipaleiksi.

3. Halkaise mango ja avokado. Poista sisältä kivi, leikkaa kuori irti ja viipaloi hedelmäliha.

4. Kuori appelsiini ja leikkaa paloiksi. Annostele riisi kulhon pohjalle.

5. Rullaa lohi ruusukkeiksi. Asettele riisin päälle kauniisti kaikki raaka-aineet.

6. Koristele annos lehtipersiljalla tai korianterilla ja limetin viipaleilla.

Mukava tietää:

Poke bowl on trendikäs ruoka, jossa herkullinen annos tarjoillaan mutkattomasti mutta kauniisti kulhoon aseteltuna. Tässä pokekulhoreseptissä appelsiini, avokado ja mango muodostavat huikean makuyhdistelmän appelsiini-lime graavatun lohen kanssa. Toki pokekulhossa voi soveltaen käyttää myös tavallista graavilohta.

Suosittele