Perunaohukaiset loimulohella

Jarmo Ojala

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

200 g Hätälän loimulohta
1 dl Crème fraîchea
Muikunmätiä

Perunaohukaiset

250 g kuorittuja, jauhoisia perunoita
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl kuohukermaa
3 kananmunaa
Suolaa, valkopippuria, raastettua muskottipähkinää
Voita paistamiseen
Yrttejä koristeluun

Ohjeet:

1. Keitä perunat täysin kypsiksi.
2. Purista perunat sosemyllyn tai siivilän läpi.
3. Sekoita massaan kerma ja anna seoksen jäähtyä.
4. Sekoita seokseen jauhot.
5. Lisää munat yksitellen seokseen, sekoita esim. puukauhalla.
6. Mausta ja anna levätä jääkaapissa noin 30 min.
7. Paista ohukaispannulla keskilämmöllä runsaahkossa voisulassa pieniä lettuja.

Nosta ohukaiset lautasille. Annostele niiden päälle loimulohta, crème fraîchea ja mätiä. Koristele yrteillä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Perunaohukaiset loimulohella

Jarmo Ojala

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

200 g Hätälän loimulohta
1 dl Crème fraîchea
Muikunmätiä

Perunaohukaiset

250 g kuorittuja, jauhoisia perunoita
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl kuohukermaa
3 kananmunaa
Suolaa, valkopippuria, raastettua muskottipähkinää
Voita paistamiseen
Yrttejä koristeluun

Ohjeet:

1. Keitä perunat täysin kypsiksi.
2. Purista perunat sosemyllyn tai siivilän läpi.
3. Sekoita massaan kerma ja anna seoksen jäähtyä.
4. Sekoita seokseen jauhot.
5. Lisää munat yksitellen seokseen, sekoita esim. puukauhalla.
6. Mausta ja anna levätä jääkaapissa noin 30 min.
7. Paista ohukaispannulla keskilämmöllä runsaahkossa voisulassa pieniä lettuja.

Nosta ohukaiset lautasille. Annostele niiden päälle loimulohta, crème fraîchea ja mätiä. Koristele yrteillä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Perunaohukaiset loimulohella

Jarmo Ojala

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

200 g Hätälän loimulohta
1 dl Crème fraîchea
Muikunmätiä

Perunaohukaiset

250 g kuorittuja, jauhoisia perunoita
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl kuohukermaa
3 kananmunaa
Suolaa, valkopippuria, raastettua muskottipähkinää
Voita paistamiseen
Yrttejä koristeluun

Ohjeet:

1. Keitä perunat täysin kypsiksi.
2. Purista perunat sosemyllyn tai siivilän läpi.
3. Sekoita massaan kerma ja anna seoksen jäähtyä.
4. Sekoita seokseen jauhot.
5. Lisää munat yksitellen seokseen, sekoita esim. puukauhalla.
6. Mausta ja anna levätä jääkaapissa noin 30 min.
7. Paista ohukaispannulla keskilämmöllä runsaahkossa voisulassa pieniä lettuja.

Nosta ohukaiset lautasille. Annostele niiden päälle loimulohta, crème fraîchea ja mätiä. Koristele yrteillä.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele