Paahdettu ahven ja feta-yrttiperunat

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Ahven

Raaka-aineet:

300 g Hätälä ahvenfileetä
500 g perunaa
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl hunajaa
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl tuoretta persiljaa
1 rkl tuoretta timjamia
Sormisuolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
100 g fetaa

Ohjeet:

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna valkosipuli.
3. Sekoita kulhossa öljy, hunaja, punaviinietikka, yrtit, valkosipuli ja mausteet.
4. Halkaise pestyt perunat ja lisää ne mausteseoksen kanssa kulhoon.
5. Sekoita ja kaada perunat uunivuokaan väljästi.
6. Nosta vuoka uunin keskitasolle ja paahda perunoita noin 20 minuuttia, koosta riippuen.
7. Asettele ahvenfileet leivinpaperin päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
8. Nosta uunivuoka uunista ja asettele ahvenfileet vuokaan.
9. Jatka kypsennystä noin 8–10 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsiä.
10. Ota vuoka uunista, ripottele päälle feta ja koristele tuorein yrtein.

Mukava tietää:

Tämä herkullinen uuniruoka valmistuu yhdellä vuoalla noin 30 minuutissa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Paahdettu ahven ja feta-yrttiperunat

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Ahven

Raaka-aineet:

300 g Hätälä ahvenfileetä
500 g perunaa
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl hunajaa
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl tuoretta persiljaa
1 rkl tuoretta timjamia
Sormisuolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
100 g fetaa

Ohjeet:

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna valkosipuli.
3. Sekoita kulhossa öljy, hunaja, punaviinietikka, yrtit, valkosipuli ja mausteet.
4. Halkaise pestyt perunat ja lisää ne mausteseoksen kanssa kulhoon.
5. Sekoita ja kaada perunat uunivuokaan väljästi.
6. Nosta vuoka uunin keskitasolle ja paahda perunoita noin 20 minuuttia, koosta riippuen.
7. Asettele ahvenfileet leivinpaperin päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
8. Nosta uunivuoka uunista ja asettele ahvenfileet vuokaan.
9. Jatka kypsennystä noin 8–10 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsiä.
10. Ota vuoka uunista, ripottele päälle feta ja koristele tuorein yrtein.

Mukava tietää:

Tämä herkullinen uuniruoka valmistuu yhdellä vuoalla noin 30 minuutissa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Paahdettu ahven ja feta-yrttiperunat

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Ahven

Raaka-aineet:

300 g Hätälä ahvenfileetä
500 g perunaa
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 rkl hunajaa
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl tuoretta persiljaa
1 rkl tuoretta timjamia
Sormisuolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
100 g fetaa

Ohjeet:

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna valkosipuli.
3. Sekoita kulhossa öljy, hunaja, punaviinietikka, yrtit, valkosipuli ja mausteet.
4. Halkaise pestyt perunat ja lisää ne mausteseoksen kanssa kulhoon.
5. Sekoita ja kaada perunat uunivuokaan väljästi.
6. Nosta vuoka uunin keskitasolle ja paahda perunoita noin 20 minuuttia, koosta riippuen.
7. Asettele ahvenfileet leivinpaperin päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
8. Nosta uunivuoka uunista ja asettele ahvenfileet vuokaan.
9. Jatka kypsennystä noin 8–10 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsiä.
10. Ota vuoka uunista, ripottele päälle feta ja koristele tuorein yrtein.

Mukava tietää:

Tämä herkullinen uuniruoka valmistuu yhdellä vuoalla noin 30 minuutissa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele