Nieriää mie de pain

Mikko Karvonen. Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Nieria, Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

4 kpl Nieriä fileetä ruodottomana

Suolaa, mustapippuria maustamiseen

150 g Vaaleaa leipää

1/3 ruukkua Basilikaa

¼ ruukkua Lehtipersiljaa

½ nip Ruohosipulia

½ tl Sinappijauhetta

½ dl Sipulihaketta

2 dl oliiviöljyä

½ kpl sitruunan kuorta raastettuna

½ kpl Sitruunan mehu

½ tl Suolaa

Ohjeet:

Valmista ensin mie de pain tahna tehosekoittimessa. Jauha ensin leipä ja lisää sen jälkeen muut aineet ja lopuksi oliiviöljy ja sitruunan mehu. Leikkaa kala annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla Ota kalapaloihin kaunis paistoväri kuumalla pannulla. Levitä maustetahna fileiden päälle ja loppukypsennä uunissa 220 astetta noin 10 minuuttia.

Suosittele

Nieriää mie de pain

Mikko Karvonen. Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Nieria, Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

4 kpl Nieriä fileetä ruodottomana

Suolaa, mustapippuria maustamiseen

150 g Vaaleaa leipää

1/3 ruukkua Basilikaa

¼ ruukkua Lehtipersiljaa

½ nip Ruohosipulia

½ tl Sinappijauhetta

½ dl Sipulihaketta

2 dl oliiviöljyä

½ kpl sitruunan kuorta raastettuna

½ kpl Sitruunan mehu

½ tl Suolaa

Ohjeet:

Valmista ensin mie de pain tahna tehosekoittimessa. Jauha ensin leipä ja lisää sen jälkeen muut aineet ja lopuksi oliiviöljy ja sitruunan mehu. Leikkaa kala annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla Ota kalapaloihin kaunis paistoväri kuumalla pannulla. Levitä maustetahna fileiden päälle ja loppukypsennä uunissa 220 astetta noin 10 minuuttia.

Suosittele

Nieriää mie de pain

Mikko Karvonen. Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Nieria, Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

4 kpl Nieriä fileetä ruodottomana

Suolaa, mustapippuria maustamiseen

150 g Vaaleaa leipää

1/3 ruukkua Basilikaa

¼ ruukkua Lehtipersiljaa

½ nip Ruohosipulia

½ tl Sinappijauhetta

½ dl Sipulihaketta

2 dl oliiviöljyä

½ kpl sitruunan kuorta raastettuna

½ kpl Sitruunan mehu

½ tl Suolaa

Ohjeet:

Valmista ensin mie de pain tahna tehosekoittimessa. Jauha ensin leipä ja lisää sen jälkeen muut aineet ja lopuksi oliiviöljy ja sitruunan mehu. Leikkaa kala annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla Ota kalapaloihin kaunis paistoväri kuumalla pannulla. Levitä maustetahna fileiden päälle ja loppukypsennä uunissa 220 astetta noin 10 minuuttia.

Suosittele