Nieriä grillattu kokonainen

Mikko Karvonen. Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Nieria, Lohi, Kirjolohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

2 kpl keskikokoista nieriää

Yrttejä

Sitruunaa

Ohjeet:

Tee kalan pintaan 45 asteen kulmassa viitoja noin kahden sentin välein. Hiero kalan pintaan oliiviöljyä ja suolaa, sitruunan menua sekä pippuria ja hienonnettuja yrttejä

Kuumenna grilli kuumaksi ja paista noin 10 minuuttia puoleltaan. Tarjoile sitruunalohkojen ja esim. grillatun fenkolin sekä perunoiden kera.

Suosittele

Nieriä grillattu kokonainen

Mikko Karvonen. Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Nieria, Lohi, Kirjolohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

2 kpl keskikokoista nieriää

Yrttejä

Sitruunaa

Ohjeet:

Tee kalan pintaan 45 asteen kulmassa viitoja noin kahden sentin välein. Hiero kalan pintaan oliiviöljyä ja suolaa, sitruunan menua sekä pippuria ja hienonnettuja yrttejä

Kuumenna grilli kuumaksi ja paista noin 10 minuuttia puoleltaan. Tarjoile sitruunalohkojen ja esim. grillatun fenkolin sekä perunoiden kera.

Suosittele

Nieriä grillattu kokonainen

Mikko Karvonen. Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Nieria, Lohi, Kirjolohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

2 kpl keskikokoista nieriää

Yrttejä

Sitruunaa

Ohjeet:

Tee kalan pintaan 45 asteen kulmassa viitoja noin kahden sentin välein. Hiero kalan pintaan oliiviöljyä ja suolaa, sitruunan menua sekä pippuria ja hienonnettuja yrttejä

Kuumenna grilli kuumaksi ja paista noin 10 minuuttia puoleltaan. Tarjoile sitruunalohkojen ja esim. grillatun fenkolin sekä perunoiden kera.

Suosittele