Muikkupaisti

Lähde: Pirkan parhaat kalaruoat, Arja Lindstedt

Reseptiin käyvät kalalajit: Muikku

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 600 g Hätälän muikkuja
  • 1 pkt (150 g) pekonia
  • 2 sipulia
  • 1 - 2 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • 10 maustepippuria

Resepti:

Suikaloi pekoni ja ruskista kevyesti pannulla. Lisää joukkoon viipaleiksi leikatut sipulit ja anna niiden hautua hetki. Lisää tilkka vettä ja pippurit. Hauduta hiljaa kannen alla 10–15 min. Jos et käytä valmiiksi perattuja muikkuja, perkaa eli puhko muikut ja mausta ripauksella suolaa. Lado muikut pannuun pekonin ja sipulien päälle. Hauduta kypsäksi kannen alla 10–15 min.

Voit kypsentää muikkupaistin myös uunissa, 175 °C noin 1 h.

Mukava tietää:

Hätälän kalankäsittelyvideot

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Muikkupaisti

Lähde: Pirkan parhaat kalaruoat, Arja Lindstedt

Reseptiin käyvät kalalajit: Muikku

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 600 g Hätälän muikkuja
  • 1 pkt (150 g) pekonia
  • 2 sipulia
  • 1 - 2 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • 10 maustepippuria

Resepti:

Suikaloi pekoni ja ruskista kevyesti pannulla. Lisää joukkoon viipaleiksi leikatut sipulit ja anna niiden hautua hetki. Lisää tilkka vettä ja pippurit. Hauduta hiljaa kannen alla 10–15 min. Jos et käytä valmiiksi perattuja muikkuja, perkaa eli puhko muikut ja mausta ripauksella suolaa. Lado muikut pannuun pekonin ja sipulien päälle. Hauduta kypsäksi kannen alla 10–15 min.

Voit kypsentää muikkupaistin myös uunissa, 175 °C noin 1 h.

Mukava tietää:

Hätälän kalankäsittelyvideot

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Muikkupaisti

Lähde: Pirkan parhaat kalaruoat, Arja Lindstedt

Reseptiin käyvät kalalajit: Muikku

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 600 g Hätälän muikkuja
  • 1 pkt (150 g) pekonia
  • 2 sipulia
  • 1 - 2 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • 10 maustepippuria

Resepti:

Suikaloi pekoni ja ruskista kevyesti pannulla. Lisää joukkoon viipaleiksi leikatut sipulit ja anna niiden hautua hetki. Lisää tilkka vettä ja pippurit. Hauduta hiljaa kannen alla 10–15 min. Jos et käytä valmiiksi perattuja muikkuja, perkaa eli puhko muikut ja mausta ripauksella suolaa. Lado muikut pannuun pekonin ja sipulien päälle. Hauduta kypsäksi kannen alla 10–15 min.

Voit kypsentää muikkupaistin myös uunissa, 175 °C noin 1 h.

Mukava tietää:

Hätälän kalankäsittelyvideot

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele