Loimulohi-perunasalaatilla

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

Tillipesto

1 ruukku tilliä

½ dl pinjansiementä

3 rkl parmesanjuustoa raasteena

2 dl oliiviöljyä

½ valkosipulin kynsi

Salaatti

n. 600 g kiinteää perunaa

1 kpl punasipulia

2-3 rkl kaprista

600 g loimulohta

Suolaa ja mustapippuria myllystä

Ohjeet:

Keitä perunat kypsäksi kuorineen ja anna jäähtyä. Tämä on hyvä tehdä jo valmistusta edeltävänä päivänä. Kuori perunat ja lisää joukkoon hienonnettu punasipuli ja kapris. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Valmista seuraavaksi pesto. Paahda aluksi pinjan siemenet kuivalla pannulla ja annan siementen jäähtyä hetki. Lisää peston kuivat aineet tehosekoittimeen. Lisää joukkoon öljy ohuena nauhana koneen käydessä täysillä.

Sekoita pesto salaattiin ja annostele lautaselle. Leikkaa loimulohesta annospaloja ja asettele se salaatin päälle.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Loimulohi-perunasalaatilla

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

Tillipesto

1 ruukku tilliä

½ dl pinjansiementä

3 rkl parmesanjuustoa raasteena

2 dl oliiviöljyä

½ valkosipulin kynsi

Salaatti

n. 600 g kiinteää perunaa

1 kpl punasipulia

2-3 rkl kaprista

600 g loimulohta

Suolaa ja mustapippuria myllystä

Ohjeet:

Keitä perunat kypsäksi kuorineen ja anna jäähtyä. Tämä on hyvä tehdä jo valmistusta edeltävänä päivänä. Kuori perunat ja lisää joukkoon hienonnettu punasipuli ja kapris. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Valmista seuraavaksi pesto. Paahda aluksi pinjan siemenet kuivalla pannulla ja annan siementen jäähtyä hetki. Lisää peston kuivat aineet tehosekoittimeen. Lisää joukkoon öljy ohuena nauhana koneen käydessä täysillä.

Sekoita pesto salaattiin ja annostele lautaselle. Leikkaa loimulohesta annospaloja ja asettele se salaatin päälle.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Loimulohi-perunasalaatilla

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

Tillipesto

1 ruukku tilliä

½ dl pinjansiementä

3 rkl parmesanjuustoa raasteena

2 dl oliiviöljyä

½ valkosipulin kynsi

Salaatti

n. 600 g kiinteää perunaa

1 kpl punasipulia

2-3 rkl kaprista

600 g loimulohta

Suolaa ja mustapippuria myllystä

Ohjeet:

Keitä perunat kypsäksi kuorineen ja anna jäähtyä. Tämä on hyvä tehdä jo valmistusta edeltävänä päivänä. Kuori perunat ja lisää joukkoon hienonnettu punasipuli ja kapris. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Valmista seuraavaksi pesto. Paahda aluksi pinjan siemenet kuivalla pannulla ja annan siementen jäähtyä hetki. Lisää peston kuivat aineet tehosekoittimeen. Lisää joukkoon öljy ohuena nauhana koneen käydessä täysillä.

Sekoita pesto salaattiin ja annostele lautaselle. Leikkaa loimulohesta annospaloja ja asettele se salaatin päälle.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele