Lohta parmankinkulla

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

6 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1,2 kg Hätälän Lohifilettä

2½ rkl Sambal Oelek (chilitahnaa)

2 tl Suolaa

Mustapippuria

6 siivua Ilmakuivattua kinkkua

Basilikaa

Ohjeet:

Lämmitä uuni 200 ° C

Poista tarvittaessa lohifileestä pystyruoto ja nahka. Leikkaa filee sopiviksi annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pintaan chilitahna ja kääri lopuksi annospala parmankinkkuun.

Aseta palat uunipellille ja kypsennä uunissa noin 15 min.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Lohta parmankinkulla

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

6 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1,2 kg Hätälän Lohifilettä

2½ rkl Sambal Oelek (chilitahnaa)

2 tl Suolaa

Mustapippuria

6 siivua Ilmakuivattua kinkkua

Basilikaa

Ohjeet:

Lämmitä uuni 200 ° C

Poista tarvittaessa lohifileestä pystyruoto ja nahka. Leikkaa filee sopiviksi annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pintaan chilitahna ja kääri lopuksi annospala parmankinkkuun.

Aseta palat uunipellille ja kypsennä uunissa noin 15 min.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Lohta parmankinkulla

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

6 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

1,2 kg Hätälän Lohifilettä

2½ rkl Sambal Oelek (chilitahnaa)

2 tl Suolaa

Mustapippuria

6 siivua Ilmakuivattua kinkkua

Basilikaa

Ohjeet:

Lämmitä uuni 200 ° C

Poista tarvittaessa lohifileestä pystyruoto ja nahka. Leikkaa filee sopiviksi annospaloiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pintaan chilitahna ja kääri lopuksi annospala parmankinkkuun.

Aseta palat uunipellille ja kypsennä uunissa noin 15 min.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele