Lohirieskarullat

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

300 g / 2 pkt Hätälän kylmäsavu- tai kirjolohisiivuja

2 pss Pulla-Pirtin Perunarieskaa

½ dl kalalientä

½ kpl sitruunan mehua

1 rkl tillihaketta

150 g tuorejuustoa maustamatonta tai maun mukaan maustettua

1 tl korianteritahnaa

70 g aurinkokuivattua tomaattia

2 kpl Valkosipulin kynttä

Suolaa ja pippuria maustamiseen

Ohjeet:

Kostuta rieska kalaliemellä, pensseliä apuna käyttäen. Anna liemen imeytyä hetki. Sekoita tällä välin tuorejuuston joukkoon sitruunan mehu, tillihake, korianteritahna, hienoksi paloiteltu valkosipuli ja paloiteltu aurinkokuivattu tomaatti. Levitä tahna rieskan päälle ja päällystä kylmäsavulohiviipaleilla. Kääri rullalle alumiinifoliota apuna käyttäen. Sulje paketin päät tiiviisti. Anna maustua jääkaapissa vuorokausi. Leikkaa tangosta noin 1 cm:n paksuisia palasia ja aseta tarjolle.

Video


Suosittele

Lohirieskarullat

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

300 g / 2 pkt Hätälän kylmäsavu- tai kirjolohisiivuja

2 pss Pulla-Pirtin Perunarieskaa

½ dl kalalientä

½ kpl sitruunan mehua

1 rkl tillihaketta

150 g tuorejuustoa maustamatonta tai maun mukaan maustettua

1 tl korianteritahnaa

70 g aurinkokuivattua tomaattia

2 kpl Valkosipulin kynttä

Suolaa ja pippuria maustamiseen

Ohjeet:

Kostuta rieska kalaliemellä, pensseliä apuna käyttäen. Anna liemen imeytyä hetki. Sekoita tällä välin tuorejuuston joukkoon sitruunan mehu, tillihake, korianteritahna, hienoksi paloiteltu valkosipuli ja paloiteltu aurinkokuivattu tomaatti. Levitä tahna rieskan päälle ja päällystä kylmäsavulohiviipaleilla. Kääri rullalle alumiinifoliota apuna käyttäen. Sulje paketin päät tiiviisti. Anna maustua jääkaapissa vuorokausi. Leikkaa tangosta noin 1 cm:n paksuisia palasia ja aseta tarjolle.

Video


Suosittele

Lohirieskarullat

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

300 g / 2 pkt Hätälän kylmäsavu- tai kirjolohisiivuja

2 pss Pulla-Pirtin Perunarieskaa

½ dl kalalientä

½ kpl sitruunan mehua

1 rkl tillihaketta

150 g tuorejuustoa maustamatonta tai maun mukaan maustettua

1 tl korianteritahnaa

70 g aurinkokuivattua tomaattia

2 kpl Valkosipulin kynttä

Suolaa ja pippuria maustamiseen

Ohjeet:

Kostuta rieska kalaliemellä, pensseliä apuna käyttäen. Anna liemen imeytyä hetki. Sekoita tällä välin tuorejuuston joukkoon sitruunan mehu, tillihake, korianteritahna, hienoksi paloiteltu valkosipuli ja paloiteltu aurinkokuivattu tomaatti. Levitä tahna rieskan päälle ja päällystä kylmäsavulohiviipaleilla. Kääri rullalle alumiinifoliota apuna käyttäen. Sulje paketin päät tiiviisti. Anna maustua jääkaapissa vuorokausi. Leikkaa tangosta noin 1 cm:n paksuisia palasia ja aseta tarjolle.

Video


Suosittele