Lohipyörykkä kurpitsakastikkeella | Reseptit | Hätälä

Lohipyörykkä kurpitsa­kastikkeella

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (0)

Arvioi resepti tähdillä

Ladataan...
Hätälän Lohipyörykät ovat todellinen arjen pelastus – valmiita syötäväksi vaikka sellaisenaan ja monien helppojen kala-aterioiden aines. Kokeile vaikka tätä kalareseptiä, jossa lohipyöryköiden maku saa mukavaa sävyä säilykekurpitsasta. Kun vielä keität lisukkeeksi vaikkapa riisiä tai pastaa, on kalaruoka pöydässä vain vartissa! Myös perunamuusi sopii lohipyöryköiden ja kurpitsakastikkeen seuraksi erittäin hyvin.

Ainekset

250 g Hätälän Lohipyöryköitä
40 g purjoa viipaleina
2 rkl säilykekurpitsaa minikuutioina
1 dl vettä
0,5 dl ruokakermaa
1 tl tomaattipyreetä
1 tl Maizena vaaleaa suurustettta
1/2 kpl kalaliemikuutiota
1/2 tl sitruunapippuria

Valmistus

Kuullota purjoviipaleet öljyssä ja lisää tomaattipyre sekä kurpitsakuutiot. Lisää vesi ja ruokakerma. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Anna kiehua 5 minuuttia.

Valmista suuruste sekoittamalla maizena tilkkaan vettä ja lisää suuruste kastikkeeseen. Anna kiehahtaa.

Kuumenna lopuksi lohipyörykät kastikkeessa.

Lisäkkeeksi sopii tillillä maustettu perunasose tai sitruunalla maustettu riisi ja vihannessalaatti.

Kommentoi reseptiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *