Lohipyörykät tomaattikastikkeessa

Karoliina Hekkanen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 250 g Hätälän lohipyöryköitä
  • 1 sipuli valkosipulia (2 kynttä tai oman maun mukaan)
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl voita
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta persiljaa
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 3 rkl sokeria
  • 4 dl vettä
  • 300 g tomaattimurskaa

Ohjeet:

Freesaa hakatut sipuli ja valkosipuli kattilassa voi-öljy-seoksessa. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Lisää vesi ja anna kiehua rauhassa kannen alla. Hauduta hetki, jotta tomaatin kitkeryys häviää, lisää tarvittaessa sokeria. Halutessasi voit myös suurustaa kastikkeen. Lisää lopuksi paloitellut lohipyörykät ja tarjoa pastan kera.

Mukava tietää:

Hätälän lohipyörykät sisältävät reilusti parasta Pohjois-Norjan lohta: kalan osuus on peräti 80 %!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Lohipyörykät tomaattikastikkeessa

Karoliina Hekkanen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 250 g Hätälän lohipyöryköitä
  • 1 sipuli valkosipulia (2 kynttä tai oman maun mukaan)
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl voita
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta persiljaa
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 3 rkl sokeria
  • 4 dl vettä
  • 300 g tomaattimurskaa

Ohjeet:

Freesaa hakatut sipuli ja valkosipuli kattilassa voi-öljy-seoksessa. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Lisää vesi ja anna kiehua rauhassa kannen alla. Hauduta hetki, jotta tomaatin kitkeryys häviää, lisää tarvittaessa sokeria. Halutessasi voit myös suurustaa kastikkeen. Lisää lopuksi paloitellut lohipyörykät ja tarjoa pastan kera.

Mukava tietää:

Hätälän lohipyörykät sisältävät reilusti parasta Pohjois-Norjan lohta: kalan osuus on peräti 80 %!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Lohipyörykät tomaattikastikkeessa

Karoliina Hekkanen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 250 g Hätälän lohipyöryköitä
  • 1 sipuli valkosipulia (2 kynttä tai oman maun mukaan)
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl voita
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta persiljaa
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 3 rkl sokeria
  • 4 dl vettä
  • 300 g tomaattimurskaa

Ohjeet:

Freesaa hakatut sipuli ja valkosipuli kattilassa voi-öljy-seoksessa. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Lisää vesi ja anna kiehua rauhassa kannen alla. Hauduta hetki, jotta tomaatin kitkeryys häviää, lisää tarvittaessa sokeria. Halutessasi voit myös suurustaa kastikkeen. Lisää lopuksi paloitellut lohipyörykät ja tarjoa pastan kera.

Mukava tietää:

Hätälän lohipyörykät sisältävät reilusti parasta Pohjois-Norjan lohta: kalan osuus on peräti 80 %!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele