Lohimedaljonki tillikastikkeessa

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski, Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

4 kpl Hätälän Griillos Lohimedaljonkeja (tilli-sipuli maustettu tai maustamaton) tai leikkaa medajongit itse tuoreesta lohifileestä

2,5 dl ruokakermaa

1 rkl tillisilppua

1 rkl sinappia

suolaa

Ohjeet:

Sekoita kerma, tillisilppu, sinappi ja suola astiassa. Tarkista maku. Kaada medaljonkien päälle ja paista 200 C, noin 20 min.

Resepti:

Raaka-aineet:

  • 1 kpl Hätälän lohimedaljonkipakettia (naturel tai maustettu)
  • 2,5 dl ruokakermaa
  • 1 rkl tillisilppua
  • 1 rkl sinappia
  • suolaa

Ohje:

Sekoita ruokakerma, tillisilppu, sinappi ja suola astiassa. Tarkista maku

Kaada medaljonkien päälle ja paista 220 asteessa n 15-25 minuuttia.

Suosittele

Lohimedaljonki tillikastikkeessa

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski, Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

4 kpl Hätälän Griillos Lohimedaljonkeja (tilli-sipuli maustettu tai maustamaton) tai leikkaa medajongit itse tuoreesta lohifileestä

2,5 dl ruokakermaa

1 rkl tillisilppua

1 rkl sinappia

suolaa

Ohjeet:

Sekoita kerma, tillisilppu, sinappi ja suola astiassa. Tarkista maku. Kaada medaljonkien päälle ja paista 200 C, noin 20 min.

Resepti:

Raaka-aineet:

  • 1 kpl Hätälän lohimedaljonkipakettia (naturel tai maustettu)
  • 2,5 dl ruokakermaa
  • 1 rkl tillisilppua
  • 1 rkl sinappia
  • suolaa

Ohje:

Sekoita ruokakerma, tillisilppu, sinappi ja suola astiassa. Tarkista maku

Kaada medaljonkien päälle ja paista 220 asteessa n 15-25 minuuttia.

Suosittele

Lohimedaljonki tillikastikkeessa

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski, Kuva: Merja Ruotsalainen

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

4 kpl Hätälän Griillos Lohimedaljonkeja (tilli-sipuli maustettu tai maustamaton) tai leikkaa medajongit itse tuoreesta lohifileestä

2,5 dl ruokakermaa

1 rkl tillisilppua

1 rkl sinappia

suolaa

Ohjeet:

Sekoita kerma, tillisilppu, sinappi ja suola astiassa. Tarkista maku. Kaada medaljonkien päälle ja paista 200 C, noin 20 min.

Resepti:

Raaka-aineet:

  • 1 kpl Hätälän lohimedaljonkipakettia (naturel tai maustettu)
  • 2,5 dl ruokakermaa
  • 1 rkl tillisilppua
  • 1 rkl sinappia
  • suolaa

Ohje:

Sekoita ruokakerma, tillisilppu, sinappi ja suola astiassa. Tarkista maku

Kaada medaljonkien päälle ja paista 220 asteessa n 15-25 minuuttia.

Suosittele