Lohimedaljonki korvasienimuhennoksella

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

4 pkt (200g) Hätälän Griillos lohimedaljonkeja tai 800g Hätälän ruodotonta lohifileetä

50 g voita

1 kpl sipulia

150 g korvasieniä

20 g vehnäjauhoja

½ l kulutusmaitoa

Suolaa ja pippuria maustamiseen.

Ohjeet:

Korvasienikastikkeen valmistus:

Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa, kuullota pilkottu sipuli ja lisää oikein käsitellyt korvasienet. Kuullota vielä hetki. Lisää jauhot ja kypsennä sekoittaen. Lisää kuuma/kiehuva maito hitaasti kokoajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kalan valmistus:

Paista valmis lohimedaljonki grillissä tai pannulla. Mausta medaljonki esim. sitruunaruoho- tai korianteritahnalla.  Leikkaa filee ensin medaljongiksi, mausta ja paista. 

Medaljongin leikkaaminen fileestä:

Leikkaa ensin fileestä sopivia annospaloja. Tee annospalaan poikkitaisviilto aina nahkaan asti. Avaa annospala medaljongiksi.

Lisäkkeeksi sopivat hyvin paahdetut perunat ja salaatti.

Mukava tietää:

Lohimedaljonki on näyttävä ja se on helppo valmistaa. Lohimedaljongit voi ostaa myös valmiina esim. Hätälän Griillos lohimedaljonkeja.

Suosittele

Lohimedaljonki korvasienimuhennoksella

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

4 pkt (200g) Hätälän Griillos lohimedaljonkeja tai 800g Hätälän ruodotonta lohifileetä

50 g voita

1 kpl sipulia

150 g korvasieniä

20 g vehnäjauhoja

½ l kulutusmaitoa

Suolaa ja pippuria maustamiseen.

Ohjeet:

Korvasienikastikkeen valmistus:

Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa, kuullota pilkottu sipuli ja lisää oikein käsitellyt korvasienet. Kuullota vielä hetki. Lisää jauhot ja kypsennä sekoittaen. Lisää kuuma/kiehuva maito hitaasti kokoajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kalan valmistus:

Paista valmis lohimedaljonki grillissä tai pannulla. Mausta medaljonki esim. sitruunaruoho- tai korianteritahnalla.  Leikkaa filee ensin medaljongiksi, mausta ja paista. 

Medaljongin leikkaaminen fileestä:

Leikkaa ensin fileestä sopivia annospaloja. Tee annospalaan poikkitaisviilto aina nahkaan asti. Avaa annospala medaljongiksi.

Lisäkkeeksi sopivat hyvin paahdetut perunat ja salaatti.

Mukava tietää:

Lohimedaljonki on näyttävä ja se on helppo valmistaa. Lohimedaljongit voi ostaa myös valmiina esim. Hätälän Griillos lohimedaljonkeja.

Suosittele

Lohimedaljonki korvasienimuhennoksella

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Paaruoka

Raaka-aineet:

4 pkt (200g) Hätälän Griillos lohimedaljonkeja tai 800g Hätälän ruodotonta lohifileetä

50 g voita

1 kpl sipulia

150 g korvasieniä

20 g vehnäjauhoja

½ l kulutusmaitoa

Suolaa ja pippuria maustamiseen.

Ohjeet:

Korvasienikastikkeen valmistus:

Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa, kuullota pilkottu sipuli ja lisää oikein käsitellyt korvasienet. Kuullota vielä hetki. Lisää jauhot ja kypsennä sekoittaen. Lisää kuuma/kiehuva maito hitaasti kokoajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kalan valmistus:

Paista valmis lohimedaljonki grillissä tai pannulla. Mausta medaljonki esim. sitruunaruoho- tai korianteritahnalla.  Leikkaa filee ensin medaljongiksi, mausta ja paista. 

Medaljongin leikkaaminen fileestä:

Leikkaa ensin fileestä sopivia annospaloja. Tee annospalaan poikkitaisviilto aina nahkaan asti. Avaa annospala medaljongiksi.

Lisäkkeeksi sopivat hyvin paahdetut perunat ja salaatti.

Mukava tietää:

Lohimedaljonki on näyttävä ja se on helppo valmistaa. Lohimedaljongit voi ostaa myös valmiina esim. Hätälän Griillos lohimedaljonkeja.

Suosittele