Lohilasagne

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Nieria

Raaka-aineet:

500 g Lohta kuutiona

Valkokastiketta http://www.hatala.fi/fi/kuluttajat/kala-ruokapoydassa/kalareseptit/resepti/valkokastike.html

1 rkl Oliiviöljyä

½ kpl Sipulia

3 kpl Valkosipulin kynttä

Tuoretta timjamia

0,5 l Tomaatti murskaa

Suolaa ja pippuria maustamiseen

0,5 l vettä

Lasagnelevyä

Parmesanjuustoa

Ohjeet:

Valmista tomaattikastike kuullottamalla sipuli, valkosipulihake ja timjami tilkassa oliiviöljyä. Lisää tomaattimurska ja vesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta 20 minuuttia.

Valmista myös valkokastike.

Lado voideltuun (muista vuokaspray) uunivuokaan kerroksittain lasagnelevy tomaattikastike ja raa'at lohikuutiot sekä valkokastike. Viimeinen kerros on lasagnelevy ja valkokastike sekä lopuksi ripotellaan päälle parmesanraastetta. Kypsennä uunissa 200 astetta noin 45 min.

Mukava tietää:

Joo, tiedetään ja olen myös itse miettinyt kahden kastikkeen järkevyyttä, mutta antaa se makua ja täyteläisyyttä annokseen. Jos haluaa helpotusta niin tomaattikastikkeen valmistuksen voi oikaista valmiilla, maustetulla tomaattimurskalla.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Lohilasagne

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Nieria

Raaka-aineet:

500 g Lohta kuutiona

Valkokastiketta http://www.hatala.fi/fi/kuluttajat/kala-ruokapoydassa/kalareseptit/resepti/valkokastike.html

1 rkl Oliiviöljyä

½ kpl Sipulia

3 kpl Valkosipulin kynttä

Tuoretta timjamia

0,5 l Tomaatti murskaa

Suolaa ja pippuria maustamiseen

0,5 l vettä

Lasagnelevyä

Parmesanjuustoa

Ohjeet:

Valmista tomaattikastike kuullottamalla sipuli, valkosipulihake ja timjami tilkassa oliiviöljyä. Lisää tomaattimurska ja vesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta 20 minuuttia.

Valmista myös valkokastike.

Lado voideltuun (muista vuokaspray) uunivuokaan kerroksittain lasagnelevy tomaattikastike ja raa'at lohikuutiot sekä valkokastike. Viimeinen kerros on lasagnelevy ja valkokastike sekä lopuksi ripotellaan päälle parmesanraastetta. Kypsennä uunissa 200 astetta noin 45 min.

Mukava tietää:

Joo, tiedetään ja olen myös itse miettinyt kahden kastikkeen järkevyyttä, mutta antaa se makua ja täyteläisyyttä annokseen. Jos haluaa helpotusta niin tomaattikastikkeen valmistuksen voi oikaista valmiilla, maustetulla tomaattimurskalla.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Lohilasagne

Mikko Karvonen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi, Nieria

Raaka-aineet:

500 g Lohta kuutiona

Valkokastiketta http://www.hatala.fi/fi/kuluttajat/kala-ruokapoydassa/kalareseptit/resepti/valkokastike.html

1 rkl Oliiviöljyä

½ kpl Sipulia

3 kpl Valkosipulin kynttä

Tuoretta timjamia

0,5 l Tomaatti murskaa

Suolaa ja pippuria maustamiseen

0,5 l vettä

Lasagnelevyä

Parmesanjuustoa

Ohjeet:

Valmista tomaattikastike kuullottamalla sipuli, valkosipulihake ja timjami tilkassa oliiviöljyä. Lisää tomaattimurska ja vesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta 20 minuuttia.

Valmista myös valkokastike.

Lado voideltuun (muista vuokaspray) uunivuokaan kerroksittain lasagnelevy tomaattikastike ja raa'at lohikuutiot sekä valkokastike. Viimeinen kerros on lasagnelevy ja valkokastike sekä lopuksi ripotellaan päälle parmesanraastetta. Kypsennä uunissa 200 astetta noin 45 min.

Mukava tietää:

Joo, tiedetään ja olen myös itse miettinyt kahden kastikkeen järkevyyttä, mutta antaa se makua ja täyteläisyyttä annokseen. Jos haluaa helpotusta niin tomaattikastikkeen valmistuksen voi oikaista valmiilla, maustetulla tomaattimurskalla.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele