Lohikakku

MirkunKokkauksetJaTuunaukset

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

Lehtitaikinalevyjä (6kpl)

(munaa voiteluun)

Yrttitäyte:
1 ruukku basilikaa
1 ruukku sitruunamelissaa
valkosipulia (reilusti)
öljyä
70g parmesaania

suolaa

Paprikatäyte:
1 iso punainen paprika
1 iso sipuli

Juustokastike:
25g voita
2 rkl vehnäjauhoja
5dl maitoa
juustoa (reilusti)

valkopippuria, suolaa

Lohta, limeä, suolaa

Ohjeet:

Yhdistä kaksi lehtitaikinalevyä palloksi ja kauli levyksi, leikkaa ympyrä joka on 2cm isompi kuin irtopohjavuoka (yhteensä 3). Voitele levy munalla ja paista 200 asteessa 5-10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Paina levyä litteämmäksi (nousee uunissa aika reippaasti).

Paista paprikat ja sipulit pannulla hieman pehmeiksi. Tee basilikasta, sitruunamelissasta, valkosipulista, öljystä ja parmesaanista tahna morttelissa (tai mikä väline keittiöstä löytyykin).

Leikkaa lohesta 2 cm paksuisia suikaleita, mausta ne limemehulla ja suolalla.

Sulata voi pannulla, lisää jauhot, kypsennä hetken aikaa älä kuitenkaan ruskista. Lisää maito pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen. Lisää juusto, kastike saa olla reilusti paksumpaa kuin normaali valkokastike.

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä yrttitäyte kahden lehtitaikinalevyn päälle. Aseta toinen levyistä pohjalle. Laita puolet lohipaloista levyn päälle. Laita puolet paprikatäytteestä. Laita puolet kastikkeesta. TOISTA -> levy+yrttitäyte+lohet+paprikatäyte+kastike. Laita kolmas lehtitaikinalevy päälimmäiseksi, ripottele pintaan juustoraastetta.

Laita vuoan päälle folio suojaksi ilmavasti. Paista 200 asteessa 40 minuuttia, ota folia pois ja paista vielä 20 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen leikkaamista.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Lohikakku

MirkunKokkauksetJaTuunaukset

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

Lehtitaikinalevyjä (6kpl)

(munaa voiteluun)

Yrttitäyte:
1 ruukku basilikaa
1 ruukku sitruunamelissaa
valkosipulia (reilusti)
öljyä
70g parmesaania

suolaa

Paprikatäyte:
1 iso punainen paprika
1 iso sipuli

Juustokastike:
25g voita
2 rkl vehnäjauhoja
5dl maitoa
juustoa (reilusti)

valkopippuria, suolaa

Lohta, limeä, suolaa

Ohjeet:

Yhdistä kaksi lehtitaikinalevyä palloksi ja kauli levyksi, leikkaa ympyrä joka on 2cm isompi kuin irtopohjavuoka (yhteensä 3). Voitele levy munalla ja paista 200 asteessa 5-10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Paina levyä litteämmäksi (nousee uunissa aika reippaasti).

Paista paprikat ja sipulit pannulla hieman pehmeiksi. Tee basilikasta, sitruunamelissasta, valkosipulista, öljystä ja parmesaanista tahna morttelissa (tai mikä väline keittiöstä löytyykin).

Leikkaa lohesta 2 cm paksuisia suikaleita, mausta ne limemehulla ja suolalla.

Sulata voi pannulla, lisää jauhot, kypsennä hetken aikaa älä kuitenkaan ruskista. Lisää maito pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen. Lisää juusto, kastike saa olla reilusti paksumpaa kuin normaali valkokastike.

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä yrttitäyte kahden lehtitaikinalevyn päälle. Aseta toinen levyistä pohjalle. Laita puolet lohipaloista levyn päälle. Laita puolet paprikatäytteestä. Laita puolet kastikkeesta. TOISTA -> levy+yrttitäyte+lohet+paprikatäyte+kastike. Laita kolmas lehtitaikinalevy päälimmäiseksi, ripottele pintaan juustoraastetta.

Laita vuoan päälle folio suojaksi ilmavasti. Paista 200 asteessa 40 minuuttia, ota folia pois ja paista vielä 20 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen leikkaamista.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Lohikakku

MirkunKokkauksetJaTuunaukset

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

Lehtitaikinalevyjä (6kpl)

(munaa voiteluun)

Yrttitäyte:
1 ruukku basilikaa
1 ruukku sitruunamelissaa
valkosipulia (reilusti)
öljyä
70g parmesaania

suolaa

Paprikatäyte:
1 iso punainen paprika
1 iso sipuli

Juustokastike:
25g voita
2 rkl vehnäjauhoja
5dl maitoa
juustoa (reilusti)

valkopippuria, suolaa

Lohta, limeä, suolaa

Ohjeet:

Yhdistä kaksi lehtitaikinalevyä palloksi ja kauli levyksi, leikkaa ympyrä joka on 2cm isompi kuin irtopohjavuoka (yhteensä 3). Voitele levy munalla ja paista 200 asteessa 5-10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea. Paina levyä litteämmäksi (nousee uunissa aika reippaasti).

Paista paprikat ja sipulit pannulla hieman pehmeiksi. Tee basilikasta, sitruunamelissasta, valkosipulista, öljystä ja parmesaanista tahna morttelissa (tai mikä väline keittiöstä löytyykin).

Leikkaa lohesta 2 cm paksuisia suikaleita, mausta ne limemehulla ja suolalla.

Sulata voi pannulla, lisää jauhot, kypsennä hetken aikaa älä kuitenkaan ruskista. Lisää maito pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen. Lisää juusto, kastike saa olla reilusti paksumpaa kuin normaali valkokastike.

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä yrttitäyte kahden lehtitaikinalevyn päälle. Aseta toinen levyistä pohjalle. Laita puolet lohipaloista levyn päälle. Laita puolet paprikatäytteestä. Laita puolet kastikkeesta. TOISTA -> levy+yrttitäyte+lohet+paprikatäyte+kastike. Laita kolmas lehtitaikinalevy päälimmäiseksi, ripottele pintaan juustoraastetta.

Laita vuoan päälle folio suojaksi ilmavasti. Paista 200 asteessa 40 minuuttia, ota folia pois ja paista vielä 20 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen leikkaamista.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele