Lohi höyrytettynä kurkuma-kasviskastikkeella

Lähde: www.norjalainenlohi.com

35 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

  • 600 g ruodotonta ja nahatonta lohta/lohifileetä
  • keitinveteen sitruunaa, pippureita, purjon vihreää osaa
  • 1 purjo
  • 1 vihreä paprika
  • 150 g sokeria
  • herneitä tai vihreitä papuja
  • 3 dl ruokakermaa
  • 1 tl kurkumaa tai hieman sahramia
  • 1 rkl vaaleaa maissisuurusta
  • suolaa ja pippuria
  • hieman ruohosipulia

Ohjeet:

Leikkaa kala isoiksi kuutioiksi. Hauduta kuutiot suolalla, sitruunamehulla, pippureilla ja purjon vihreillä osilla maustetussa poreilevassa vedessä.

Leikkaa purjo ja paprika ohuiksi suikaleiksi. Keitä vihannekset lähes kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.

Sekoita kurkuma ja maissisuurus ruokakermaan, kiehauta. Tarkista maku suolalla ja pippurilla. Kaada vihannekset kastikkeeseen, sekoita ja jaa kastike kuumille lautasille.

Aseta lohipalat kastikkeen päälle, ripottele lopuksi lautaselle runsaasti hienonnettua ruohosipulia.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Lohi höyrytettynä kurkuma-kasviskastikkeella

Lähde: www.norjalainenlohi.com

35 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

  • 600 g ruodotonta ja nahatonta lohta/lohifileetä
  • keitinveteen sitruunaa, pippureita, purjon vihreää osaa
  • 1 purjo
  • 1 vihreä paprika
  • 150 g sokeria
  • herneitä tai vihreitä papuja
  • 3 dl ruokakermaa
  • 1 tl kurkumaa tai hieman sahramia
  • 1 rkl vaaleaa maissisuurusta
  • suolaa ja pippuria
  • hieman ruohosipulia

Ohjeet:

Leikkaa kala isoiksi kuutioiksi. Hauduta kuutiot suolalla, sitruunamehulla, pippureilla ja purjon vihreillä osilla maustetussa poreilevassa vedessä.

Leikkaa purjo ja paprika ohuiksi suikaleiksi. Keitä vihannekset lähes kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.

Sekoita kurkuma ja maissisuurus ruokakermaan, kiehauta. Tarkista maku suolalla ja pippurilla. Kaada vihannekset kastikkeeseen, sekoita ja jaa kastike kuumille lautasille.

Aseta lohipalat kastikkeen päälle, ripottele lopuksi lautaselle runsaasti hienonnettua ruohosipulia.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Lohi höyrytettynä kurkuma-kasviskastikkeella

Lähde: www.norjalainenlohi.com

35 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Raaka-aineet:

  • 600 g ruodotonta ja nahatonta lohta/lohifileetä
  • keitinveteen sitruunaa, pippureita, purjon vihreää osaa
  • 1 purjo
  • 1 vihreä paprika
  • 150 g sokeria
  • herneitä tai vihreitä papuja
  • 3 dl ruokakermaa
  • 1 tl kurkumaa tai hieman sahramia
  • 1 rkl vaaleaa maissisuurusta
  • suolaa ja pippuria
  • hieman ruohosipulia

Ohjeet:

Leikkaa kala isoiksi kuutioiksi. Hauduta kuutiot suolalla, sitruunamehulla, pippureilla ja purjon vihreillä osilla maustetussa poreilevassa vedessä.

Leikkaa purjo ja paprika ohuiksi suikaleiksi. Keitä vihannekset lähes kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.

Sekoita kurkuma ja maissisuurus ruokakermaan, kiehauta. Tarkista maku suolalla ja pippurilla. Kaada vihannekset kastikkeeseen, sekoita ja jaa kastike kuumille lautasille.

Aseta lohipalat kastikkeen päälle, ripottele lopuksi lautaselle runsaasti hienonnettua ruohosipulia.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele