Kylmäsavulohi-pastasalaatti

Hätälä Oy

4 Annosta

25 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 3 dl makaronia tai pastaa (penne- tai fusillipastaa)
  • n. 1,5 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl öljyä

Marinadi:

  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1/2 rkl sinappia
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1/2 tl sitruunapippuria
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna
  • hienonnettua tilliä
  • 150 - 200 g Hätälän kylmäsavulohi- tai kirjolohisiivuja
  • 1 - 2 maustekurkkua
  • 1 pss pakastemaissia
  • 1 pss pakasteherneitä

Ohjeet:

Keitä pasta, maissi ja herne kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki aineet keskenään ja lisää se keitetyn makaronin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Kuutioi kurkku ja sekoita lohisiivut, kurkkukuutiot, maissi ja herneet makaronien joukkoon varovasti nostellen. Tarjoile esimerkiksi lämpimän patongin kera.

Suosittele

Kylmäsavulohi-pastasalaatti

Hätälä Oy

4 Annosta

25 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 3 dl makaronia tai pastaa (penne- tai fusillipastaa)
  • n. 1,5 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl öljyä

Marinadi:

  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1/2 rkl sinappia
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1/2 tl sitruunapippuria
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna
  • hienonnettua tilliä
  • 150 - 200 g Hätälän kylmäsavulohi- tai kirjolohisiivuja
  • 1 - 2 maustekurkkua
  • 1 pss pakastemaissia
  • 1 pss pakasteherneitä

Ohjeet:

Keitä pasta, maissi ja herne kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki aineet keskenään ja lisää se keitetyn makaronin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Kuutioi kurkku ja sekoita lohisiivut, kurkkukuutiot, maissi ja herneet makaronien joukkoon varovasti nostellen. Tarjoile esimerkiksi lämpimän patongin kera.

Suosittele

Kylmäsavulohi-pastasalaatti

Hätälä Oy

4 Annosta

25 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

  • 3 dl makaronia tai pastaa (penne- tai fusillipastaa)
  • n. 1,5 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl öljyä

Marinadi:

  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1/2 rkl sinappia
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1/2 tl sitruunapippuria
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna
  • hienonnettua tilliä
  • 150 - 200 g Hätälän kylmäsavulohi- tai kirjolohisiivuja
  • 1 - 2 maustekurkkua
  • 1 pss pakastemaissia
  • 1 pss pakasteherneitä

Ohjeet:

Keitä pasta, maissi ja herne kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki aineet keskenään ja lisää se keitetyn makaronin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Kuutioi kurkku ja sekoita lohisiivut, kurkkukuutiot, maissi ja herneet makaronien joukkoon varovasti nostellen. Tarjoile esimerkiksi lämpimän patongin kera.

Suosittele