Kylmäsavulohi cocktailpalat

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

25 kpl

  • 600g / 25kpl Kalavalmis kylmäsavusiivuja
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 50g maustamatonta jogurttia
  • ruisleipää
  • tilli
  • 1 tl sokeri
  • sitruunapippuri
  •  2 rkl sitruunamehu

Ohjeet:

Sekoita tuorejuusto, jogurtti, tilli (jätä osa tillistä koristeeksi), suola, sitruunapippuri, sokeri ja sitruunamehu. Laita seos pursotinpussiin.

Leikkaa muotilla ruisleivästä ympyröitä.

Pursota tahna leipien päälle ja koristele kylmäsavulohiruusukkeella.

Mukava tietää:

Cocktailin koko on aina yksi suupala.

Cocktail koostuu minimissään neljästä komponentista:

1. Alusta

2. Pää raaka-aine

3. Sivu raaka-aine

4. Koriste

Suosittele

Kylmäsavulohi cocktailpalat

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

25 kpl

  • 600g / 25kpl Kalavalmis kylmäsavusiivuja
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 50g maustamatonta jogurttia
  • ruisleipää
  • tilli
  • 1 tl sokeri
  • sitruunapippuri
  •  2 rkl sitruunamehu

Ohjeet:

Sekoita tuorejuusto, jogurtti, tilli (jätä osa tillistä koristeeksi), suola, sitruunapippuri, sokeri ja sitruunamehu. Laita seos pursotinpussiin.

Leikkaa muotilla ruisleivästä ympyröitä.

Pursota tahna leipien päälle ja koristele kylmäsavulohiruusukkeella.

Mukava tietää:

Cocktailin koko on aina yksi suupala.

Cocktail koostuu minimissään neljästä komponentista:

1. Alusta

2. Pää raaka-aine

3. Sivu raaka-aine

4. Koriste

Suosittele

Kylmäsavulohi cocktailpalat

Salla-Mari Kivimäki ja Heidi Haapakoski

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi, Kirjolohi

Alkuruoka

Raaka-aineet:

25 kpl

  • 600g / 25kpl Kalavalmis kylmäsavusiivuja
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 50g maustamatonta jogurttia
  • ruisleipää
  • tilli
  • 1 tl sokeri
  • sitruunapippuri
  •  2 rkl sitruunamehu

Ohjeet:

Sekoita tuorejuusto, jogurtti, tilli (jätä osa tillistä koristeeksi), suola, sitruunapippuri, sokeri ja sitruunamehu. Laita seos pursotinpussiin.

Leikkaa muotilla ruisleivästä ympyröitä.

Pursota tahna leipien päälle ja koristele kylmäsavulohiruusukkeella.

Mukava tietää:

Cocktailin koko on aina yksi suupala.

Cocktail koostuu minimissään neljästä komponentista:

1. Alusta

2. Pää raaka-aine

3. Sivu raaka-aine

4. Koriste

Suosittele