Kuhanyytit

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha

Raaka-aineet:

300 g Hätälä kuhafilee
400 g kypsiä keitettyjä perunoita
100 g kirsikkatomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
1 tl raastettua sitruunan kuorta
2 kpl tuoretta timjamin oksaa
1 kpl kevätsipulia varsineen
10 g voita
Ripaus sormisuolaa ja mustapippuria

Ohjeet:

1. Paloittele keitetyt perunat ja puolita kirsikkatomaatit.

2. Hienonna kevätsipuli ja pienennä yksi timjamin oksa.

3. Yhdistä raaka-aineet. Pese ja raasta sitruunan kuorta joukkoon. Lisää oliiviöljy ja sekoita.

4. Leikkaa kuhasta paloja, poista keskiruoto tarvittaessa.

5. Lado täytettä leivinpaperi-folion keskelle. Asettele päälle kalapalat.

6. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele voinokareella ja timjamilla.

7. Sulje nyytti, nosta uunin keskitasolle 225 asteeseen noin 20 minuutiksi.

Mukava tietää:

Kuhanyytit valmistuvat helposti ja nopeasti, mutta ovat sitäkin maistuvampia. Makua tuovat tuore timjami, kevätsipuli ja sitruunan kuori. Erinomainen annos vaikkapa viikonlopun ruokapöytään!

Video


Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Kuhanyytit

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha

Raaka-aineet:

300 g Hätälä kuhafilee
400 g kypsiä keitettyjä perunoita
100 g kirsikkatomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
1 tl raastettua sitruunan kuorta
2 kpl tuoretta timjamin oksaa
1 kpl kevätsipulia varsineen
10 g voita
Ripaus sormisuolaa ja mustapippuria

Ohjeet:

1. Paloittele keitetyt perunat ja puolita kirsikkatomaatit.

2. Hienonna kevätsipuli ja pienennä yksi timjamin oksa.

3. Yhdistä raaka-aineet. Pese ja raasta sitruunan kuorta joukkoon. Lisää oliiviöljy ja sekoita.

4. Leikkaa kuhasta paloja, poista keskiruoto tarvittaessa.

5. Lado täytettä leivinpaperi-folion keskelle. Asettele päälle kalapalat.

6. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele voinokareella ja timjamilla.

7. Sulje nyytti, nosta uunin keskitasolle 225 asteeseen noin 20 minuutiksi.

Mukava tietää:

Kuhanyytit valmistuvat helposti ja nopeasti, mutta ovat sitäkin maistuvampia. Makua tuovat tuore timjami, kevätsipuli ja sitruunan kuori. Erinomainen annos vaikkapa viikonlopun ruokapöytään!

Video


Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Kuhanyytit

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen keittiö

2 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha

Raaka-aineet:

300 g Hätälä kuhafilee
400 g kypsiä keitettyjä perunoita
100 g kirsikkatomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
1 tl raastettua sitruunan kuorta
2 kpl tuoretta timjamin oksaa
1 kpl kevätsipulia varsineen
10 g voita
Ripaus sormisuolaa ja mustapippuria

Ohjeet:

1. Paloittele keitetyt perunat ja puolita kirsikkatomaatit.

2. Hienonna kevätsipuli ja pienennä yksi timjamin oksa.

3. Yhdistä raaka-aineet. Pese ja raasta sitruunan kuorta joukkoon. Lisää oliiviöljy ja sekoita.

4. Leikkaa kuhasta paloja, poista keskiruoto tarvittaessa.

5. Lado täytettä leivinpaperi-folion keskelle. Asettele päälle kalapalat.

6. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele voinokareella ja timjamilla.

7. Sulje nyytti, nosta uunin keskitasolle 225 asteeseen noin 20 minuutiksi.

Mukava tietää:

Kuhanyytit valmistuvat helposti ja nopeasti, mutta ovat sitäkin maistuvampia. Makua tuovat tuore timjami, kevätsipuli ja sitruunan kuori. Erinomainen annos vaikkapa viikonlopun ruokapöytään!

Video


Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele