Kuhaa tuorejuustotäytteellä

Markus Friman

4 Annosta

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha, Ahven

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 600g Oulujärven kuhafileetä
  • 200g tomaatti-basilika tuorejuustoa
  • 50g sipulia
  • 100g aurinkokuivattua tomaattia

Ohjeet:

Paloittele sipuli ja aurinkokuivattu tomaatti pieneksi silpuksi, sekoita tuorejuustoon. Ota kuhafileet työlaudalle ja nostele tuorejuustoseosta fileiden päälle. Käännä fileen toinen pää toista vasten, jolloin tuorejuusto jää väliin. Paista uunissa 175C asteessa noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsä. Tarjoile perunasoseen ja kastikkeen kera.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Kuhaa tuorejuustotäytteellä

Markus Friman

4 Annosta

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha, Ahven

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 600g Oulujärven kuhafileetä
  • 200g tomaatti-basilika tuorejuustoa
  • 50g sipulia
  • 100g aurinkokuivattua tomaattia

Ohjeet:

Paloittele sipuli ja aurinkokuivattu tomaatti pieneksi silpuksi, sekoita tuorejuustoon. Ota kuhafileet työlaudalle ja nostele tuorejuustoseosta fileiden päälle. Käännä fileen toinen pää toista vasten, jolloin tuorejuusto jää väliin. Paista uunissa 175C asteessa noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsä. Tarjoile perunasoseen ja kastikkeen kera.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Kuhaa tuorejuustotäytteellä

Markus Friman

4 Annosta

30 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Kuha, Ahven

Paaruoka

Raaka-aineet:

  • 600g Oulujärven kuhafileetä
  • 200g tomaatti-basilika tuorejuustoa
  • 50g sipulia
  • 100g aurinkokuivattua tomaattia

Ohjeet:

Paloittele sipuli ja aurinkokuivattu tomaatti pieneksi silpuksi, sekoita tuorejuustoon. Ota kuhafileet työlaudalle ja nostele tuorejuustoseosta fileiden päälle. Käännä fileen toinen pää toista vasten, jolloin tuorejuusto jää väliin. Paista uunissa 175C asteessa noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsä. Tarjoile perunasoseen ja kastikkeen kera.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele