Joululohi

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen kettiö

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

600 g Hätälän Lohifilee C-leikattu

1 tl tuoretta inkivääriä

2 satsumaa

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 iso piparkakku

1/2 dl granaattiomenan siemeniä

1/2 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä

nippu persiljaa

Ohjeet:

1. Kuori ja raasta inkivääri. Pese satsumat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

2. Murskaa piparkakku hienoksi. Laita lohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

3. Mausta kala suolalla, pippurilla, inkiväärillä ja murskatulla piparkakulla.

4. Asettele satsuman viipaleet lohen päälle ja sivuille.

5. Valmista lohi uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

6. Nosta lohi tarjoiluastiaan. Koristele persiljalla, pähkinöillä ja granaattiomenan siemenillä.

Mukava tietää:

Värikäs joululohi on helppo valmistaa ja tuo pirttiin ihanan joulun tuoksun ja maun!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Joululohi

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen kettiö

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

600 g Hätälän Lohifilee C-leikattu

1 tl tuoretta inkivääriä

2 satsumaa

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 iso piparkakku

1/2 dl granaattiomenan siemeniä

1/2 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä

nippu persiljaa

Ohjeet:

1. Kuori ja raasta inkivääri. Pese satsumat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

2. Murskaa piparkakku hienoksi. Laita lohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

3. Mausta kala suolalla, pippurilla, inkiväärillä ja murskatulla piparkakulla.

4. Asettele satsuman viipaleet lohen päälle ja sivuille.

5. Valmista lohi uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

6. Nosta lohi tarjoiluastiaan. Koristele persiljalla, pähkinöillä ja granaattiomenan siemenillä.

Mukava tietää:

Värikäs joululohi on helppo valmistaa ja tuo pirttiin ihanan joulun tuoksun ja maun!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Joululohi

Peggy Thomas / Peggyn pieni punainen kettiö

Reseptiin käyvät kalalajit: Lohi

Raaka-aineet:

600 g Hätälän Lohifilee C-leikattu

1 tl tuoretta inkivääriä

2 satsumaa

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 iso piparkakku

1/2 dl granaattiomenan siemeniä

1/2 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä

nippu persiljaa

Ohjeet:

1. Kuori ja raasta inkivääri. Pese satsumat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

2. Murskaa piparkakku hienoksi. Laita lohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

3. Mausta kala suolalla, pippurilla, inkiväärillä ja murskatulla piparkakulla.

4. Asettele satsuman viipaleet lohen päälle ja sivuille.

5. Valmista lohi uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

6. Nosta lohi tarjoiluastiaan. Koristele persiljalla, pähkinöillä ja granaattiomenan siemenillä.

Mukava tietää:

Värikäs joululohi on helppo valmistaa ja tuo pirttiin ihanan joulun tuoksun ja maun!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele