Haukimurekepihvit tillikermakastikkeella

Mikko Karvonen

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Hauki

Paaruoka

Raaka-aineet:

500 g Haukifileetä

5 dl Kermaa

2 kpl Kananmunan keltuaista

Suolaa ja pippuria maustamiseen

Kirkastettua voita paistamiseen (kirkastettu voi)

2 rkl Voita

1 kpl Sipulia

1 rkl Vehnäjauhoja

1 dl Kulutusmaitoa

1dl Kermaa

Tillihaketta

Suolaa ja pippuria maustamiseen

Ohjeet:

Paloittele haukifilee ja soseuta kala, kananmuna, kerma ja mausteet tehosekoittimessa. Muotoile massasta pihvejä ja paista kirkastetussa voissa (paistaa voi myös tavallisella voi nokareella). Väri otetaan keskikovalla lämmöllä ja loppukypsennys tapahtuu kannen alla miedolla lämmöllä.

Aloita kastikkeen tekeminen kuullottamalla pilkottu sipuli ja tilli voissa. Lisää jauhot. Sekoita joukkoon maito ja kerma ja kuumenna kiehuvaksi kokoajan sekoittaen. Mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja tillihakkeella.

Mukava tietää:

Haukimurekepihvi on arkiruoka, joka on helppo ja nopea valmistaa ja jota voi halutessaan virittää moneen makuun. Perinteisen tillikermakastikkeen lisäksi tillillä maustettu kermaviili toimii myös hyvin pihvien kera. Pihvien sijaan haukimureketaikinasta voi valmistaa makoisan murekkeen uunissa. Haukimurekemassaan voi lisätä makua antamaan kuivattua tomaattia, parsan nuppuja, kevätsipulia, porkkanaraastetta, pinaattia jne.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Haukimurekepihvit tillikermakastikkeella

Mikko Karvonen

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Hauki

Paaruoka

Raaka-aineet:

500 g Haukifileetä

5 dl Kermaa

2 kpl Kananmunan keltuaista

Suolaa ja pippuria maustamiseen

Kirkastettua voita paistamiseen (kirkastettu voi)

2 rkl Voita

1 kpl Sipulia

1 rkl Vehnäjauhoja

1 dl Kulutusmaitoa

1dl Kermaa

Tillihaketta

Suolaa ja pippuria maustamiseen

Ohjeet:

Paloittele haukifilee ja soseuta kala, kananmuna, kerma ja mausteet tehosekoittimessa. Muotoile massasta pihvejä ja paista kirkastetussa voissa (paistaa voi myös tavallisella voi nokareella). Väri otetaan keskikovalla lämmöllä ja loppukypsennys tapahtuu kannen alla miedolla lämmöllä.

Aloita kastikkeen tekeminen kuullottamalla pilkottu sipuli ja tilli voissa. Lisää jauhot. Sekoita joukkoon maito ja kerma ja kuumenna kiehuvaksi kokoajan sekoittaen. Mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja tillihakkeella.

Mukava tietää:

Haukimurekepihvi on arkiruoka, joka on helppo ja nopea valmistaa ja jota voi halutessaan virittää moneen makuun. Perinteisen tillikermakastikkeen lisäksi tillillä maustettu kermaviili toimii myös hyvin pihvien kera. Pihvien sijaan haukimureketaikinasta voi valmistaa makoisan murekkeen uunissa. Haukimurekemassaan voi lisätä makua antamaan kuivattua tomaattia, parsan nuppuja, kevätsipulia, porkkanaraastetta, pinaattia jne.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Haukimurekepihvit tillikermakastikkeella

Mikko Karvonen

4 Annosta

20 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Hauki

Paaruoka

Raaka-aineet:

500 g Haukifileetä

5 dl Kermaa

2 kpl Kananmunan keltuaista

Suolaa ja pippuria maustamiseen

Kirkastettua voita paistamiseen (kirkastettu voi)

2 rkl Voita

1 kpl Sipulia

1 rkl Vehnäjauhoja

1 dl Kulutusmaitoa

1dl Kermaa

Tillihaketta

Suolaa ja pippuria maustamiseen

Ohjeet:

Paloittele haukifilee ja soseuta kala, kananmuna, kerma ja mausteet tehosekoittimessa. Muotoile massasta pihvejä ja paista kirkastetussa voissa (paistaa voi myös tavallisella voi nokareella). Väri otetaan keskikovalla lämmöllä ja loppukypsennys tapahtuu kannen alla miedolla lämmöllä.

Aloita kastikkeen tekeminen kuullottamalla pilkottu sipuli ja tilli voissa. Lisää jauhot. Sekoita joukkoon maito ja kerma ja kuumenna kiehuvaksi kokoajan sekoittaen. Mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja tillihakkeella.

Mukava tietää:

Haukimurekepihvi on arkiruoka, joka on helppo ja nopea valmistaa ja jota voi halutessaan virittää moneen makuun. Perinteisen tillikermakastikkeen lisäksi tillillä maustettu kermaviili toimii myös hyvin pihvien kera. Pihvien sijaan haukimureketaikinasta voi valmistaa makoisan murekkeen uunissa. Haukimurekemassaan voi lisätä makua antamaan kuivattua tomaattia, parsan nuppuja, kevätsipulia, porkkanaraastetta, pinaattia jne.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele