Frittimuikku-yrttimajoneesidipillä

Mikko Karvonen

8 Annosta

10 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Muikku

Raaka-aineet:

Majoneesia ks. ohje

½ kpl sipulia hienonnettuna

½ pnt tilliä hienonnettuna

½ pnt korianteria hienonnettuna

1 dl appelsiinimehua (puristettua)

1 kpl kalaliemikuutiota

Ohjeet:

Valmista majoneesi ohjeen mukaan. Sulata liemikuutio tilkkaan kuumaa appelsiinimehua ja lisää joukkoon loppu kylmä mehu. Sekoita ainekset majoneesin joukkoon ja anna maustua pari tuntia jääkaapissa.

Mukava tietää:

Majoneesi sopii hyvin frittimuikkujen ja muiden kalaruokien kastikkeeksi, erityisesti paistetun, friteeratun ja pyöryköiden sekä murekepihvien kanssa. Majoneesia voi maustaa erilaisilla kaupasta saatavilla tahnoilla, kuten inkivääri, valkosipuli, sitruunaruoho jne.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Frittimuikku-yrttimajoneesidipillä

Mikko Karvonen

8 Annosta

10 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Muikku

Raaka-aineet:

Majoneesia ks. ohje

½ kpl sipulia hienonnettuna

½ pnt tilliä hienonnettuna

½ pnt korianteria hienonnettuna

1 dl appelsiinimehua (puristettua)

1 kpl kalaliemikuutiota

Ohjeet:

Valmista majoneesi ohjeen mukaan. Sulata liemikuutio tilkkaan kuumaa appelsiinimehua ja lisää joukkoon loppu kylmä mehu. Sekoita ainekset majoneesin joukkoon ja anna maustua pari tuntia jääkaapissa.

Mukava tietää:

Majoneesi sopii hyvin frittimuikkujen ja muiden kalaruokien kastikkeeksi, erityisesti paistetun, friteeratun ja pyöryköiden sekä murekepihvien kanssa. Majoneesia voi maustaa erilaisilla kaupasta saatavilla tahnoilla, kuten inkivääri, valkosipuli, sitruunaruoho jne.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Frittimuikku-yrttimajoneesidipillä

Mikko Karvonen

8 Annosta

10 minuuttia

Reseptiin käyvät kalalajit: Muikku

Raaka-aineet:

Majoneesia ks. ohje

½ kpl sipulia hienonnettuna

½ pnt tilliä hienonnettuna

½ pnt korianteria hienonnettuna

1 dl appelsiinimehua (puristettua)

1 kpl kalaliemikuutiota

Ohjeet:

Valmista majoneesi ohjeen mukaan. Sulata liemikuutio tilkkaan kuumaa appelsiinimehua ja lisää joukkoon loppu kylmä mehu. Sekoita ainekset majoneesin joukkoon ja anna maustua pari tuntia jääkaapissa.

Mukava tietää:

Majoneesi sopii hyvin frittimuikkujen ja muiden kalaruokien kastikkeeksi, erityisesti paistetun, friteeratun ja pyöryköiden sekä murekepihvien kanssa. Majoneesia voi maustaa erilaisilla kaupasta saatavilla tahnoilla, kuten inkivääri, valkosipuli, sitruunaruoho jne.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele