Ahven piccata

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Kuha, Ahven

Raaka-aineet:

4 kpl Hätälän ahven-, kuha- tai siikafileetä

5 rkl vehnäjauhoja

1 kpl kananmunaa

120 g parmesan juusto raastetta

2 rkl voita paistamiseen

250 g herkkusieniä

1 kpl sipulia

1 prk tomaattimurskaa

Ohjeet:

Poista halutessasi fileistä pystyruoto, leikkaa annospaloiksi (ahvenfileelle ei tarvitse, fileet ovat pieniä valmiiksi). Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla ja tee niille täyspaneeraus jauholla, munalla ja parmesan juustolla.

Sulata voi paistinpannulla ja paista molemmin puolin rapeaksi. Paista toisella paistipannulla viipaloidut herkkusienet. Kuutio sipuli ja freesaa kattilassa. Lisää tomaattimurska ja mausta suolalla ja pippurilla.

Mukava tietää:

Parmesaanijuuston suolaisuus kannattaa ottaa huomioon kalaa maustettaessa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Ahven piccata

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Kuha, Ahven

Raaka-aineet:

4 kpl Hätälän ahven-, kuha- tai siikafileetä

5 rkl vehnäjauhoja

1 kpl kananmunaa

120 g parmesan juusto raastetta

2 rkl voita paistamiseen

250 g herkkusieniä

1 kpl sipulia

1 prk tomaattimurskaa

Ohjeet:

Poista halutessasi fileistä pystyruoto, leikkaa annospaloiksi (ahvenfileelle ei tarvitse, fileet ovat pieniä valmiiksi). Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla ja tee niille täyspaneeraus jauholla, munalla ja parmesan juustolla.

Sulata voi paistinpannulla ja paista molemmin puolin rapeaksi. Paista toisella paistipannulla viipaloidut herkkusienet. Kuutio sipuli ja freesaa kattilassa. Lisää tomaattimurska ja mausta suolalla ja pippurilla.

Mukava tietää:

Parmesaanijuuston suolaisuus kannattaa ottaa huomioon kalaa maustettaessa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele

Ahven piccata

Mikko Karvonen Kuva: Merja Ruotsalainen

4 Annosta

Reseptiin käyvät kalalajit: Siika, Kuha, Ahven

Raaka-aineet:

4 kpl Hätälän ahven-, kuha- tai siikafileetä

5 rkl vehnäjauhoja

1 kpl kananmunaa

120 g parmesan juusto raastetta

2 rkl voita paistamiseen

250 g herkkusieniä

1 kpl sipulia

1 prk tomaattimurskaa

Ohjeet:

Poista halutessasi fileistä pystyruoto, leikkaa annospaloiksi (ahvenfileelle ei tarvitse, fileet ovat pieniä valmiiksi). Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla ja tee niille täyspaneeraus jauholla, munalla ja parmesan juustolla.

Sulata voi paistinpannulla ja paista molemmin puolin rapeaksi. Paista toisella paistipannulla viipaloidut herkkusienet. Kuutio sipuli ja freesaa kattilassa. Lisää tomaattimurska ja mausta suolalla ja pippurilla.

Mukava tietää:

Parmesaanijuuston suolaisuus kannattaa ottaa huomioon kalaa maustettaessa.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Suosittele