Parhaat kalaruuat pääsiäisen pöytään!

Hätälän väki valmistaa parhaat kalaherkut pääsiäisen juhlapöytään. Kata tarjolle monipuolisesti esimerkiksi graavia, kylmäsavustettua ja lämminsavustettua lohta. Hätälän valikoimista löydät tietysti parhaat raaka-aineet itse loihtimasi kala-aterian ainekseksi.

Pirteää makua pääsiäiseen

Virkistävää vaihtelua pääsiäispöytään tarjoaa Hätälän kevätuutuus: siistit graavilohisiivut saavat nyt pirteän makuvivahteen appelsiinista ja limerouheesta! Siivujemme raikkaan kausimaun löydät hyvinvarustelluista ruokakaupoista.

Hätälä graavilohi appelsiini-lime

Halutessasi voit graavata ja maustaa lohen myös itse. Katso vinkkimme videolta.

Pääsiäisen parhaat reseptit

Juhlava lohipata

Hätälän 80-vuotisjuhlien kunniaksi suunniteltu Juhlava lohipata on helppo valmistaa – täyteläinen pata on pöydässä alle puolessa tunnissa – ja se on parhaimmillaan koko perheen tai ystäväporukan kanssa nautittuna. Juhlavuutta tuo padan maistuva liemi, joka saa makunsa mm. tuoreista raaka-aineista ja valkoviinistä. Reseptin löydät tästä.

Hätälä juhlava lohipata resepti

Yrttikuorrutettu turska

Turska on maukas ja mehukas ruokakala. Tässä Peggy Thomasin luomassa reseptissä Hätälän turskanselkäfilee kuorrutetaan kevään ja pääsiäisen kunniaksi tuoreilla yrteillä ja sitruunalla. Pirteän keväisen reseptin löydät tästä.

Hätälän valikoimista löydät paitsi parhaat pääsiäisen kalat, myös helpot kalareseptit ja parhaat ruokavinkit. Pääsiäisen reseptit ja paljon muita kalaruokaohjeita löydät Reseptit-osiosta.

Hyvää Pääsiäistä!
Toivottaa: Hätälän väki