Avoin työhakemus

Mikäli olet kiinnostunut työskentelystä Hätälän palveluksessa, mutta sopivaa paikkaa ei ole avoinna, voit jättää Avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella (tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella). Tarkenna Lisätietoja-kenttään, millaista työtä olet hakemassa. Hätälän väkeen kuuluu jo 150 työntekijää. Etsimme lisää osa-aikaisia, kokopäiväsiä, kausityöntekijöitä sekä työntekijöitä pitempiaikaisiin työsuhteisiin. Katsomme eduksi elintarvikealan koulutuksen ja työkokemuksen ja/tai kalan käsittelytaidon (fileointi) ja/tai kokemusta elintarvikelaitoksen ja koneiden sekä laitteiden pesusta. Prosessilaitteiden tuntemus ja tekninen osaaminen on plussaa.

Tutustu yritykseemme tästä.

Etsimme henkilöitä tuotanto-osastoille, lähettämöön, piha-alueen hoitoon, hygieniatason ylläpitoon. Työt ovat erilaisia esivalmistelu-, pakkaus-, keräily-, siivous-  ja elintarviketöitä.

Työtehtäviä ja osastoja on useita erilaisia. Korkea hygieniataso, tinkimätön laatu, turvallisuus sekä kustannustehokkuus kuuluvat jokaisen osaston tekemiseen.

Osastot:

Eineskeittiöllä valmistetaan valmisruokia, pääraaka-aineena tietenkin kala. Parhaiten pärjäävät elintarvikkeiden valmistukseen koulutetut tai työkokemuksen omaavat henkilöt, joilla on ymmärrystä elintarvikkeiden valmistusprosessista.  Positiivinen asenne  ja reipas työote auttaa pitkälle.

Siivuttamossa pääset työskentelemään tunnettujen tuotteiden parissa huippumodernien laitteiden avulla. Työ on tiimityöskentelyä parhaimmillaan. Tarkkuus, tiimityöskentelytaidot sekä joustavuus ovat etuja työskenneltäessä siivuttamossa.

Konefileointilinjalla henkilöt pääsevät työskentelemään tehokkaiden ja huippumodernien laitteiden kanssa, sekä valmistamaan laadukasta lopputuotetta, joka tunnetaan koko Suomessa. Konefilointilinja on talon ”sydän”.

Käsifileointi on vaativa taitolaji. Siihen voi oppia, mutta aiempi fileointikokemus, kalankäsittelytaidot ja -tiedot auttavat työtehtävien suorittamisessa.

Pakkaamo-osastoilla nousee isoon rooliin modernien pakkauskoneiden käyttö, tarkat laatukriteerit sekä nopeus ja tarkkuus. Pakkaajilla on erittäin tärkeä rooli laadunvarmistamisessa sekä merkintöjen oikeellisuuden tarkistuksessa.

Lähettämössä, piha-alueella sekä pakastevaraston hoitajana vaaditaan ripeän otteen lisäksi trukkien sekä pinoamisvaunujen tarkkaa käyttötaitoa. Työ on ajoittain hyvinkin nopeatempoista. Työ vaatii tarkkuutta, paineensietokykyä sekä positiivista otetta työhön.

Työaika:
Pää-asialliset työvuorot ovat klo 6.00-14.30 tai 14.00-22.30 tai 22.30-06.00 arkisin ja tarvittaessa viikonloppuisinkin.

Mitä tarjoamme:
Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä elintarvikealan moniosaajaksi huippumodernien laitteiden parissa sekä mahdollisuuden edetä uralla kasvavassa yrityksessä hyvillä henkilöstöeduilla.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työn, jossa saat vastuuta kokemuksesi mukaan. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa organisaatiota kehittymään maailman parhaaksi elintarvike ja kalanjalostuslaitoksen yritykseksi.