Hätälän kalamestarit laadukkaan kalaruuan taitajat

Hätälän väessä on aina ollut mestarillisia kalankäsittelijöitä, joiden taidot ovat siirtyneet arvokkaana perintönä sukupolvelta toiselle. Nykyisen modernin tuotantoteknologiankin aikana kalamestareilla on tärkeä rooli Hätälän tuotekehityksessä. Raaka-aine eli kala ja kaikki sen tuoreuteen, makuun ja käsittelyyn liittyvä pitää tuntea tarkasti, pakkaussuunnittelua myöten. Näin tuotekehityksen tuloksena on laadukkaita ja turvallisia kalaherkkuja, jotka sopivat asiakkaidemme makuun ja elämäntapaan.

Hätälän kalamestarit legendan jalanjäljissä

Hätälän kalamestarit tekevät myös tärkeää kalankäsittelyyn liittyvää valistustyötä ympäri Suomen. Veikko Jäntti on legendaarinen perinteisen kalankäsittelyn mestari, fileoitsija. Hän kiersi kauppoja ja tukkuja fileoiden valtavat määrät kalaa 1980-luvulta aina vuoteen 2012, jolloin jäi eläkkeelle. Hätälän kalamestarit kulkevat Veikko Jäntin jalanjäljissä – tarjoten sinulle Pohjoisen rehtiä kalaa ja parhaat vinkit sen käsittelyyn.

Tapaa kalamestarit työssään!

Hätälä tekee tiivistä yhteistyötä kauppaketjujen kanssa. Kauppiaat ja kalatiskienhoitajat tulevat tutuiksi, kun yhdessä tehdään. Hätälän kalamestarit ovat suosittuja vieraita kaupoissa. Kalamestaripäivistä ilmoitellaan paikallislehdissä ja kaupan omissa ilmoituksissa. Seuraa ilmoittelua ja hae parhaat kalavinkit mukaasi! Videolla kalamestarimme Mikko on vierailulla Oulun K-Supermarket Välivainiolla.

Tutustu Hätälän kalamestareiden kalankäsittelyvinkkeihin tästä.

Kokkaa kalaruokien klassikoita tai yllätä uusilla makuelämyksillä – Hätälän resepteillä ja vinkeillä onnistut helposti! Hae reseptejä haluamasi kalalajin mukaan. Laita ruksi kalalle, ja saat kaikki sopivat reseptit käyttöösi. Tutustu reseptiosioomme tästä.

Tutustu kalankäsittelyvinkkeihin tästä.