Herkullista joulua Hätälästä — joulukalat jokaiseen makuun!

Kala eri muodoissa kuuluu itseoikeutetusti joulun juhlapöytään. Hätälän valikoimista löydät maistuvimmat joulukalat, kuten graavilohi ja savukalat, perinteinen lipeäkala, loimulohi sekä silakasta valmistettu Suutarinlohirulla. Monipuoliseen joulupöytään kannattaa tietysti kattaa tarjolle kalaherkkuja ihan oman maun mukaan!

Hätälän joulukalat

Hätälän valikoimista löydät paitsi parhaat joulukalat, myös helpot kalareseptit ja parhaat ruokavinkit joulun välipäivienkin tarjoiluja varten. Joulureseptit ja paljon muita kalaruokaohjeita löydät Reseptit-osiosta. Tuoreimpana Peggyn pienen punaisen keittiön Peggy Thomasin loihtima Joululohi, joka tuo pirttiin ihanan joulun tuoksun ja maun.

Miedonmakuinen Lipeäkala nautitaan jouluruokana perinteisesti valkokastikkeen kera. Suosittelemme valmistamaan lipeäkalan aina uunissa. Hätälän lipeäkalareseptit sopivat muuten mainiosti myös arkeen. Testaa ja ihastu!

Hätälän valikoimaan kuuluvat joulukalat valmiiksi graavattuna, mutta halutessasi voit tietysti graavata lohen myös itse. Katso tästä Hätälän Matin graavilohiohje

Hätälän väki toivottaa Hyvää Joulua!

 

Hätälän kalat joulupöytään löydät kaupan kalahyllyltä: