Turvallinen kalatuote

Tuotteiden valmistukseen käytämme ainoastaan tuoreita ja parhaimpia raaka-aineita. Käytössämme ovat huipputeknologiaa hyödyntävät tuotantotilat. Omavalvontajärjestelmämme perustuu HACCP-riskiarviointiin, jolla laatu varmistetaan. Tuotteet kuljetetaan nopeasti ja tehokkaasti kylmäkuljetuksina kaikkialle Suomen.

Valitsemme kaikki kalantoimittajamme huolella ja käymme auditoimassa heidän toimintansa. Hankinnoissa korostuvat sertifioidut raaka-aineet ja kestävästi tuotettu kala. Tuotteiden laatua seurataan tarkasti prosessin kaikissa vaiheissa. Jokainen työntekijä on koulutettu hygieniaosaamiseen ja omavalvontaan.

Raaka-aineen alkuperä on aina tarkasti jäljitettävissä. Valmistamamme lohituotteet ovat kaikki Norjan lohta. Norjalainen lohi kasvatetaan puhtaissa vesissä vuonojen suistoissa ja väleissä, siksi se on laadukasta ja terveellistä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa. Pääosa tuotannosta tapahtuu Oulun tehtaalla, mutta myös Himangan toimipisteessä on tuotantoa.