Lipeäkala, ruodoton ja nahaton , 1 kg

Kausituote. Perinteiseen tapaan valmistettu lipeäkala. Valmis keitettäväksi tai uunissa kypsennettäväksi.

Ainekset: Kuivattu norjalainen TURSKAKALA (MOLVA), vesi, happamuudesäätöaineet, kalsiumhydroksidi (E526), natriumhydroksidi (E524)

Käyttöohje: Varaa lipeäkalaa 300-500g/annos. Lisää suola ja mausteet kypsynnyksen jälkeen maun mukaan. Veden lämpötila keittokattilassa 85 °C, kalan kypsä sisälämpötila 69-70 °C. Valmistus höyryttämällä kiertoilmauunissa 95-100 °C: Laita kala lämmitettyyn uuniin GN-vuoassa. Pistele pussiin muutama reikä pussin yläosaan. Kypsennysaika on noin 15-25 min, kalan paksuudesta ja uunin tehoista riippuen. Ota kalapussi uunista ja anna kalan vetäytyä / levähtää pussissa noin 10 min. Valuta kypsästä kalasta ylimääräinen liemi pois ja poista kala pussista.

Säilytys: Viimeiseen käyttöpäivään asti jääkaappilämpötilassa +3 - +6 °C, avattuna säilyy jääkaapissa 7 päivää. Tuotteen voi pakastaa, sulatetaan jääkaappilämpötilassa 1 vuorokauden verran ja käytetään heti.

Pakkauskoko: 1 kg
Alkuperämaa: Norja

Valmistaja: Hätälä Oy

Suosittele

Lipeäkala, ruodoton ja nahaton , 1 kg

Kausituote. Perinteiseen tapaan valmistettu lipeäkala. Valmis keitettäväksi tai uunissa kypsennettäväksi.

Ainekset: Kuivattu norjalainen TURSKAKALA (MOLVA), vesi, happamuudesäätöaineet, kalsiumhydroksidi (E526), natriumhydroksidi (E524)

Käyttöohje: Varaa lipeäkalaa 300-500g/annos. Lisää suola ja mausteet kypsynnyksen jälkeen maun mukaan. Veden lämpötila keittokattilassa 85 °C, kalan kypsä sisälämpötila 69-70 °C. Valmistus höyryttämällä kiertoilmauunissa 95-100 °C: Laita kala lämmitettyyn uuniin GN-vuoassa. Pistele pussiin muutama reikä pussin yläosaan. Kypsennysaika on noin 15-25 min, kalan paksuudesta ja uunin tehoista riippuen. Ota kalapussi uunista ja anna kalan vetäytyä / levähtää pussissa noin 10 min. Valuta kypsästä kalasta ylimääräinen liemi pois ja poista kala pussista.

Säilytys: Viimeiseen käyttöpäivään asti jääkaappilämpötilassa +3 - +6 °C, avattuna säilyy jääkaapissa 7 päivää. Tuotteen voi pakastaa, sulatetaan jääkaappilämpötilassa 1 vuorokauden verran ja käytetään heti.

Pakkauskoko: 1 kg
Alkuperämaa: Norja

Valmistaja: Hätälä Oy

Suosittele

Lipeäkala, ruodoton ja nahaton , 1 kg

Kausituote. Perinteiseen tapaan valmistettu lipeäkala. Valmis keitettäväksi tai uunissa kypsennettäväksi.

Ainekset: Kuivattu norjalainen TURSKAKALA (MOLVA), vesi, happamuudesäätöaineet, kalsiumhydroksidi (E526), natriumhydroksidi (E524)

Käyttöohje: Varaa lipeäkalaa 300-500g/annos. Lisää suola ja mausteet kypsynnyksen jälkeen maun mukaan. Veden lämpötila keittokattilassa 85 °C, kalan kypsä sisälämpötila 69-70 °C. Valmistus höyryttämällä kiertoilmauunissa 95-100 °C: Laita kala lämmitettyyn uuniin GN-vuoassa. Pistele pussiin muutama reikä pussin yläosaan. Kypsennysaika on noin 15-25 min, kalan paksuudesta ja uunin tehoista riippuen. Ota kalapussi uunista ja anna kalan vetäytyä / levähtää pussissa noin 10 min. Valuta kypsästä kalasta ylimääräinen liemi pois ja poista kala pussista.

Säilytys: Viimeiseen käyttöpäivään asti jääkaappilämpötilassa +3 - +6 °C, avattuna säilyy jääkaapissa 7 päivää. Tuotteen voi pakastaa, sulatetaan jääkaappilämpötilassa 1 vuorokauden verran ja käytetään heti.

Pakkauskoko: 1 kg
Alkuperämaa: Norja

Valmistaja: Hätälä Oy

Suosittele

  • Horeca-tuotteet