Lipeäkala, nahallinen , 1 kg

Ravintosisältö 100 grammassa:

Rasva 0,80 g
Hiilihydraatit 0,0 g
Proteiini 19,20 g

Kausituote. Perinteiseen tapaan valmistettu lipeäkala. Valmis keitettäväksi tai uunissa kypsennettäväksi.

Ainekset: Kuivattu norjalainen TURSKAKALA (MOLVA), vesi, happamuudesäätöaineet, kalsiumhydroksidi (E526), natriumhydroksidi (E524)

Käyttöohje: Uunissa: poista kala pakkauksesta. Lisää 3 tl suolaa/kilo. Paista nahkapuoli alaspäin uunivuoassa n. 40 min 175 ° C. Keittämällä: Pistele pakkaukseen muutamia reikiä, valuta ylimääräinen neste pois. Keitä tilavassa kattilassa, jossa on suolaa 3 tl ja vettä 1,5 l / kalakilo. Laita kalapussi kiehuvaan veteen, kiehauta ja sammuta liesi. Anna hautua kannen n. 30-35 min. Ilman pussia keitettäessä anna hautua n. 25-30 min. Tarjoillaan perinteisesti valkokastikkeen, herneiden ja keitettyjen perunoiden kera.

Säilytys: Viimeiseen käyttöpäivään asti jääkaappilämpötilassa +3 - +6 °C, avattuna säilyy jääkaapissa 7 päivää. Tuotteen voi pakastaa, sulatetaan jääkaappilämpötilassa 1 vuorokauden verran ja käytetään heti.

Pakkauskoko: 1 kg
Kalan osuus: 100 %
Alkuperämaa: Norja

Valmistaja: Hätälä Oy

Suosittele

Lipeäkala, nahallinen , 1 kg

Ravintosisältö 100 grammassa:

Rasva 0,80 g
Hiilihydraatit 0,0 g
Proteiini 19,20 g

Kausituote. Perinteiseen tapaan valmistettu lipeäkala. Valmis keitettäväksi tai uunissa kypsennettäväksi.

Ainekset: Kuivattu norjalainen TURSKAKALA (MOLVA), vesi, happamuudesäätöaineet, kalsiumhydroksidi (E526), natriumhydroksidi (E524)

Käyttöohje: Uunissa: poista kala pakkauksesta. Lisää 3 tl suolaa/kilo. Paista nahkapuoli alaspäin uunivuoassa n. 40 min 175 ° C. Keittämällä: Pistele pakkaukseen muutamia reikiä, valuta ylimääräinen neste pois. Keitä tilavassa kattilassa, jossa on suolaa 3 tl ja vettä 1,5 l / kalakilo. Laita kalapussi kiehuvaan veteen, kiehauta ja sammuta liesi. Anna hautua kannen n. 30-35 min. Ilman pussia keitettäessä anna hautua n. 25-30 min. Tarjoillaan perinteisesti valkokastikkeen, herneiden ja keitettyjen perunoiden kera.

Säilytys: Viimeiseen käyttöpäivään asti jääkaappilämpötilassa +3 - +6 °C, avattuna säilyy jääkaapissa 7 päivää. Tuotteen voi pakastaa, sulatetaan jääkaappilämpötilassa 1 vuorokauden verran ja käytetään heti.

Pakkauskoko: 1 kg
Kalan osuus: 100 %
Alkuperämaa: Norja

Valmistaja: Hätälä Oy

Suosittele

Lipeäkala, nahallinen , 1 kg

Ravintosisältö 100 grammassa:

Rasva 0,80 g
Hiilihydraatit 0,0 g
Proteiini 19,20 g

Kausituote. Perinteiseen tapaan valmistettu lipeäkala. Valmis keitettäväksi tai uunissa kypsennettäväksi.

Ainekset: Kuivattu norjalainen TURSKAKALA (MOLVA), vesi, happamuudesäätöaineet, kalsiumhydroksidi (E526), natriumhydroksidi (E524)

Käyttöohje: Uunissa: poista kala pakkauksesta. Lisää 3 tl suolaa/kilo. Paista nahkapuoli alaspäin uunivuoassa n. 40 min 175 ° C. Keittämällä: Pistele pakkaukseen muutamia reikiä, valuta ylimääräinen neste pois. Keitä tilavassa kattilassa, jossa on suolaa 3 tl ja vettä 1,5 l / kalakilo. Laita kalapussi kiehuvaan veteen, kiehauta ja sammuta liesi. Anna hautua kannen n. 30-35 min. Ilman pussia keitettäessä anna hautua n. 25-30 min. Tarjoillaan perinteisesti valkokastikkeen, herneiden ja keitettyjen perunoiden kera.

Säilytys: Viimeiseen käyttöpäivään asti jääkaappilämpötilassa +3 - +6 °C, avattuna säilyy jääkaapissa 7 päivää. Tuotteen voi pakastaa, sulatetaan jääkaappilämpötilassa 1 vuorokauden verran ja käytetään heti.

Pakkauskoko: 1 kg
Kalan osuus: 100 %
Alkuperämaa: Norja

Valmistaja: Hätälä Oy

Suosittele

  • Horeca-tuotteet