Hätälä tarjoaa horeca-ammattikeittiöille monipuolisen valikoiman tuoreita kaloja, tuoreista kaloista valmistettuja pakasteita ja lämmitystä vaille valmiita pihvejä ja pyöryköitä. Korkealuokkaiset horeca-tuotteet ammattilaisille valmistetaan Oulussa, Hätälän omalla tehtaalla.

Pohjoisen rehtiä kalaa. Hätälän horeca-kalajalosteet ammattilaisille valmistetaan tuoreista, puhtaissa vesissä kasvaneista kaloista. Lohi ja turska tulevat Hätälän Oulun tehtaalle suoraan Pohjois-Norjasta, ja nopeimmillaan matka kestää vain 8–12 tuntia. Käytämme tuotteissamme lähikalaa aina kun mahdollista: esim. Hätälän Kalakasvispihvi sisältää myös kotimaisia vaaleita järvikaloja.

Vastuullista laatua. Noudatamme BRC-laatujärjestelmää, jonka toteutumista valvotaan tarkasti kaikissa vaiheissa. Tuotteiden tasaisen korkea laatu, hyvä maku ja ulkonäkö ovat meille kunnia-asioita, mutkatonta ja asiantuntevaa palvelua unohtamatta. Lue lisää Hätälästä ja toimintamme vastuullisuudesta.

Hyvää helposti ja turvallisesti. Tuoteluettelostamme löydät tarkat tiedot horeca-tuotteistamme: mm. lämmitysohjeet, ainesosat, ravintosisällöt ja mahdolliset allergeenit. Voit ladata tuoteluettelon pdf-muodossa tästä.